Nehir Rehberliği Kursu Ardeşen’de Yapılacak Nehir Rehberliği Kursu Ardeşen’de Yapılacak

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz hafta sonu Alaçatı'da yaşanan kavgayla ilgili açıklamalar yapmak üzere basın toplantısı düzenledi.  "Böyle hadiselerde beni bilirsiniz. Ya konuşmam ya da en son konuşurum.Ben konuşmayınca herkes olayı kendi tarafından anlatmaya başladı. Gerçekleri de bükmeye başladılar. Bu ucuzluk ve iftiralar arasında konuşmaya ve gerçekleri açıklamaya karar verdim. " diye sözlerine başlayan  Terim şunları söyledi;

"BUGÜN DOĞRULARI BENDEN DUYACAKSINIZ..."

"Bugün benden doğruları duyacaksınız.Benim için vatanım, bayrağım, Galatasaray önemli bir değerdir. Son olarak da ailem, vazgeçilmezimdir. Laf söyletmem. Bu olay, babanın ailesine sahip çıkmasıdır. Terim Ailesi'nin babası benim. Bir baba ailesini her konuda ne olursa olsun korur.

"ORTADA TACİZ VE TEHDİT VAR"

Damadım Ahmet'in ablasına bir taciz var tehdit var. Kendi kendilerine çözmeye çalışıyorlar. Uzun zamandır devam ediyormuş.Keşke bana daha önce söyleselerdi. Ben de tanıdığım, tanıdığımı sandığım bu zatı aradım. Telefonda edepsiz bir teklif aldım ve bu teklife kalkıp gittim. İşim bitince de geri döndüm. Bütün mevzu budur

"BUNUN TÜRK FUTBOLU İLE ALAKASI YOK"

Bunun Türk futboluyla ilgisi yoktur. Hepiniz trafikte giderken kavga edebilirsiniz. 'Gazeteci insanlarla kavga etti' mi denir? 1-2 yıl önce babasını kaybetmiş ve bana emanet edilmiş bir kadından, damadımın ablasından bahsediyoruz.

"BİR DAHA OLSA BİR DAHA YAPARIM"

Burun kırılma falan olursa benden duyarsınız. 63 senedir kırılmadı ama olabilir. Hayattır. Ben söylerim. Yüzlerce kişinin olduğu mekanda her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenebilecekken gidip sözüne güven olmayana sarılıyorlar. Klasik bir baba davranışıdır. Bir daha olsun bir daha yaparım. Bu kadın bana emanettir. Bu olayın Milli Takım'la ilgisi yok

"HİÇ YANIMDA KORUMA GÖRDÜNÜZ MÜ?"

Basın toplantısını TFF'de, Riva'da yapmadım. Farklı bir yerde yapıyorum çünkü bu olay kampta falan olmadı. Gelelim yalanlara. Ülkemizde bir mekanı basmanın anlamını herkes bilir. Ali Dürüst bana '20 kişiyle basarsın sanıyordum' dedi.Telefonu kapatmakla evden çıkmam 5 dakika. Ben iki damadımla gittim. Yanımda hiçbir zaman koruma gördünüz mü?

"KAÇMADIM SORUNU ÇÖZDÜM VE ÇIKTIM..."

Ben oraya sorunu çözmeye gittim. Bu edepsiz teklifi kabul ettim ve gittim. Kaçmadım. Sorunu çözdüm ve çıktım. Hiç araştırmıyor musunuz? Yok Acun'un evine gitmişim yok burnum kırılmış. Yahu ben şikayetçi bile olmadım. Ertesi gün yaşananlardan şikayetçi oldum evet. Mikrofonu kamerayı gören farklı konuşuyor. Doğaldır. 

"BEN BÖYLE BİR ADAM DEĞİLİM"

Ortada bir kadına yapılan haksızlık var. Kayıtsız kalamazdım. Bir daha olsun yine kayıtsız kalmam.Adımın böyle biriyle anılmasından, bu fotoğrafta yer almaktan hiç memnun değilim ama hayat bazen bunları karşınıza çıkarıyor. Ben aileme ve sevdiklerime 'Ben futbol direktörüyüm bunlarla uğraşamam' diyemem. Ben böyle bir adam değilim. Bu zatı tanıdığımı sandığım için aradım. Tanımıyormuşum.

"NE YAZIK Kİ OLDU, ÜZGÜNÜM"

Size bir söz vereyim. Provokasyonlara karşı daha dikkatli olacağım.Ben her gün evden 'Allah'ım n'olur beni şeytana uydurma' diyerek çıkan bir insanım. Ne yazık ki oldu. Üzgünüm."

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim