Teknik direktör Mircea Lucescu tarafından A Milli Takım kadrosuna çağrılan Medipol Başakşehir'in tecrübeli kaptanı Emre Belözoğlu, Atiker Konyaspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından açıklamalar yaptı.

Emre'nin açıklamaları şu şekilde;

"Salı gecesi çok zorlu bir maç oynadık. Sonrasında sezona en iyi giren takımlarından biriyle oynadık. Top bizle kaldığınca istediklerimizi yaptık. Golden sonra biraz oyun üstünlüğü Konya'ya geçti. Artık hedef takım haline geldik. Bize karşı iyi çalışıyorlar.

"19 yaşında neyse 37 yaşında da duygularım aynı"

19 yaşında Mustafa Hoca milli takıma çağırdığında duygularım neyse, 36-37 yaşında da duygularım aynı. Oynadığım sürece de en iyi hizmet verdiğimi düşünüyorum. Dünya Kupası için elimden geleni yapacağım. Dünyanın en şerefli bayrağını göğsümde taşımaktan her zaman onur duydum. Lucescu ve ekibine beni seçtikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bu önemli 2 maçı da alırız.

Ukrayna ile aramızı açtırmamak adına önemli maçlar. 4 maçta 10 puan alırsak en kötü play-off olacaktır diye düşünüyorum. Genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu iyi bir takım var"

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim