Vodafone Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Ligin 22. haftasında Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yenerek puanını 50'ye çıkaran ve ikinci Medipol Başakşehir ile 4 puanlık farkı koruyan siyah-beyazlı takım, 20 puanla 16. sırada bulunan Çaykur Rizespor'u yenerek son haftalardaki yükselişini sürdürmeye çalışacak.

Kardemir Karabükspor'a 2-1 yenildikten sonra Akhisar Belediyespor'u 3-1 yenen ve Galatasaray'a da üstünlük sağlayan Beşiktaş, karşılaşmayı kazandığı takdirde üst üste 3. galibiyetini alacak.

İki ekip arasında geride kalan 33 lig maçından 20'sini Beşiktaş, 7'sini Çaykur Rizespor kazandı, 6 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Beşiktaş rakip fileleri 55 kez havalandırdı, Çaykur Rizespor ise 32 gol attı.

Sezonun ilk yarısında Rize'de yapılan müsabakayı Beşiktaş, Adriano'nun son dakika golüyle 1-0 kazandı.

Tosic'in cezası bitiyor

Siyah-beyazlı takımın Çaykur Rizespor ile yapacağı karşılaşmayla Sırp futbolcu Dusko Tosic'in 4 maçlık cezası tamamlanacak.

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile yaptığı son 16 turu müsabakasında kırmızı kart gören ve 4 maç men cezası alan Tosic, bu nedenle Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray karşılaşmalarında forma giyememişti. Tosic, 4 maçlık cezasını Çaykur Rizespor mücadelesiyle bitirecek.

Çaykur Rizespor, Milli Arayı Rize’de Geçirecek Çaykur Rizespor, Milli Arayı Rize’de Geçirecek

3 oyuncu ceza sınırında

Siyah-beyazlı ekipte 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Takımın tecrübeli oyuncuları Atiba Hutchinson, Gökhan Gönül ve Ricardo Quaresma, Çaykur Rizespor karşısında kart görmeleri halinde 24. haftadaki Kayserispor maçı için cezalı duruma düşecek.

BEŞİKTAŞ-ÇAYKUR RİZESPOR

STAT: Vodafone Arena 
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu
SAAT: 19:00 
YAYIN: beIN SPORTS

İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca, Quaresma, Cenk
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

ÇAYKUR RİZESPOR: Diallo, Orhan, Oboabona, Ali Yakoubi, Özgür, Jantscher, Saadane, Recep, Nosa, Edomwonyi, Kweuke
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim