Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Ardeşenspor evinde ağırladığı Karsspor ile 1–1 berabere kaldı. 35 dakika 10 kişi oynayan rakibini yenemeyen Ardeşenspor hedefinden haftalar geçtikçe uzaklaşıyor.

 

Bölgesel Amatör Ligi 2. grupta 9. hafta maçları oynandı. Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk parolasıyla başlayan; ancak aldığı kötü sonuçlarla bu hedefinden bir hayli uzaklaşan Ardeşenspor kendi sahasında Karspor’u ağırladı.

 

İlk yarısı 0–0 biten maçın ikinci yarısında karşılıklı atılan gollerle maç 1–1 sona erdi. Ardeşenspor 55. dakikada penaltıdan 1–0 öne geçerken bu gole 5 dakika sonra Karsspor cevap verdi. Maçın 55. dakikasında penaltı pozisyonunda Karsspor’dan bir oyun kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

 

Altin Zeqiri: “Şu anda tek odak noktam Rizespor” Altin Zeqiri: “Şu anda tek odak noktam Rizespor”

Ardeşenspor aldığı bu beraberlikle puanını 6’ye yükseltti ve 14 takımla grupta 12. sırada yer aldı. Karsspor ise puanını 13’e yükselterek 7. sırada yer aldı.

 

Ardeşenspor ligin 10. haftasında deplasmanda Araklı Karadere takımıyla 23 Kasım’da deplasmanda saat 12:30’da karşılaşacak. Karsspor ise kendi sahasında 1926 Bulancakspor’u ağırlayacak.









Kaynak:Lazikahaber.com

Editör: TE Bilisim