Avrupa şampiyonası için ispanyada Türkiye ve Rizeyi temsil edecek  olan ZORLU Kick Boks’da şuana kadar çok önemli başarılara imza attı. İlk olarak 6 yıl önce Ardeşen Gençlikspor Kulübü bünyesinde bu spora başlayan Gökhan Zorlu (21) şimdi Avrupa Şampiyonası’na giderek ülkemizi gururla temsil edecek.

 
Rize Kardeşler Spor Kulübü bünyesinde 18–26 Ekim tarihleri arasında İspanya’da yapılacak Kick Boks Şampiyonası’nda katılacak olan Zorlu,8-18 Ekim tarihleri arasında Niğde’de kampa girecek.

 

Zorlu, Avrupa Şampiyonası’na katılacağından dolayı gururlu olduğu belirterek “ İlk olarak Ardeşende olmaktan gurur duyarak ardeşenli iş adamlarından İsmail Kuyumcu  Kaçkarlar İnşaat'ın  bize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum  Ardeşende yaşayan bir genç olarak Sırasıyla Ardeşen'i Rizeyi  ve ay yıldızlı bayrağımız  altında Türkiyeyi temsil etmekten mutluluk duyuyorum. İnşallah Şampiyonada kazanıp Bayrağımızı İspanyada dalgalandıracağım " dedi.


 

Gökhan Zorlu konuşmasının sonunda “Şahsım Birçok bölge ve Türkiye Şampiyonluklarım var ve bunun gibi birçok farklı dallarda başarılar gösteren arkadaşlarımvar. Bu Arkadaşlara iş adamlarımız destekleri oldukçada daha buyuk başarılara imza atıcaklarına ve bayrağımızı dalgalandıracaklarına eminim. Spor denince akla sadece futbol gelmemelidir. Diğer branşlara da her türlü destek verilmelidir. ” İfadelerini kullandı.




Editör: TE Bilisim