Bu Sezon 3 Kulvar’da da Kupayı Hedefleyen Ardeşen GSK’da, Taraftarı Sevindirecek Gelişme İle İlgili Açıklama Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz’dan Geldi.

Bu sezon, tarihlerinde ikinci kez Avrupa Kupasında mücadele edeceklerini ifade eden Oğuz, Avrupa Challenge Kupası, ilk tur karşılaşması kapsamında Polonya’nın Energa AZS Koszalin ile yapacakları her iki karşılaşmanın da Ardeşen’de oynanacağını müjdeledi.

Avrupa Kupası maçlarının 22 ve 23 Kasım tarihlerinde Ardeşen MYO Spor salonunda oynanacağını ifade eden Oğuz, “Polonya Energa AZS Koszalin takımı yetkileri ile yaptığımız iki görüşmeler neticesinde, her iki maçın da Ardeşen’de oynanması konusunda mutabakata vardık. İki kulübünde mutabakatını Avrupa Hentbol Federasyonu’na ileterek maçların Ardeşen’de oynanmasını talep ettik. Federasyon da isteğimize olumlu cevap vererek maçların Ardeşen’de oynanmasını kabul etti.” Dedi.

REKOR KIRMAK İSTİYORUZ!
Özellikle Avrupa kupası maçlarının büyük bir önem taşıdığını ifade eden Oğuz, “Coşkulu taraftarımızın desteği ile birlikte Avrupa’da tarih yazmaya devam etmek istiyoruz. Geçen sene yaptığımız Avrupa kupası maçlarında taraftar sayımız 7 bin dolaylarına ulaşmıştı. Bu sayıyı yeniden tutturarak daha da yüksek saylara ulaşmak istiyoruz.” Dedi.

KARADENİZ’DE TEK!
Hentbol da Karadeniz’i temsil eden bir takım olmanın bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Oğuz, “İmkanları olan tüm hemşerilerimizi bu karşılaşmaya destek vermeleri için bekliyoruz. Geçen sezon İsveç’li rakibimizin evinde yapmış olduğumuz karşılaşma da yüzlerce kişi tarafından desteklendik. Bu kişiler de Karadeniz’li olup ta bu ülkede yaşayan hemşerilerimiz de, Çoğunluğu Karadeniz’den olmak üzere, ülkemizin bir çok iline mensup hemşerilerimiz bizi yurt dışında yalnız bırakmamıştı. Bu güzelliği kendi ilçemizde de görmek istiyoruz. Çünkü, biz kurulduğumuz ilk günden bu yana taşra’nın temsilcisi olarak yola çıktık ve tüm taşranın desteğini alarak bu günlere ulaştık.” Dedi.
Editör: TE Bilisim