Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) 2’si yabancı 5’i yerli 7 yeni oyuncuyu kadrosuna katarken, iç transfer’de 6 isimle yeniden anlaşma sağladı.

Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz Başkanlığında, Ardeşen Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen tören ile yeni kadro Basın’a tanıtılırken, toplantıya ikinci Başkan Dursun Yaşaroğlu, As Başkan Şaban Ali Biberoğlu, A Milli Takım ve Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, Kulübe Önemli Katkıları Bulunan İstanbul Ardeşenliler Dernek Başkanı ve TFF İstanbul İl Başkan Yardımcısı Adem Akbeniz, Antrenör Şevki Demiroğlu, Kulüp Menejeri Osman Nuri Yazıcı, Kulüp Müdürü Ziya Özatmaca ve ilgililer katıldı.

Çaykur Rizespor evinde Kayserispor'u yenerek lige geri döndü Çaykur Rizespor evinde Kayserispor'u yenerek lige geri döndü
  2014–2015 sezonunda Hentbol Bayanlar Süper Lig, Türkiye Kupası ve EHF Challenge Kupasında mücadele edecek olan Karadeniz ekibi Ardeşen GSK, Macaristan’ın VAC takımından, Karadağ’lı Milli oyuncu Sandra Nikceviç, Çankaya Belediyespor’dan, Ukrayna’lı Burlachenko Yaroslava, İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan Aslı İskit, Berna Zor ile Özlem Sürek, Konak Belediyespor’dan Duygu Özakaydın ve Üsküdar Belediyespor’dan Fatmagül Sakızcan’ı kadrosuna kattı. 

Bordo-Beyazlılar Mevcut Kadrosunda Perihan Topaloğlu, Neslihan Yakupoğlu, Kübra Şen, Mehtap Gençoğlu ile Ukrayna’lı Olga Vaschuk ve Hırvatistan’lı Jelena Pisl ile yeniden anlaşma sağladı.

 Öte yandan, 2008 yılından bu yana, Ardeşen GSK’nın başarılarına önemli katkıları bulunan Aylin Âşık, Merve Seher Sormaz ile Neslihan Kurtoğlu’nun okul durumundan ötürü, görüşmeleri devam ediyor. Nihayi sonucun önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi. 

Ardeşen GSK’da geçen sezon kadrosunda yer alan; Serpil Değermenci Abdioğlu (Ardeşen’de 3 Sezon Forma Giydi), Rüveyda Halıcı (Ardeşen’de 2 Sezon Forma Giydi), Mesude Adıyaman (Ardeşen’de 2 Sezon Forma Giydi), İoana Manoila (Romanya – Ardeşen’de 1 Sezon Forma Giydi) ve Adina Ghidioarca (Romanya – Ardeşen’de 1 Sezon Forma Giydi) ile yollarını ayırdı.

Ardeşen GSK, Sezonu Taraftarıyla Açtı! 

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Sezon Açılışını Taraftarıyla Yaptı. Ardeşen GSK’yı Sezon Açılışında Taraftarları da Yalnız Bırakmadı.

İmza töreninin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda sezon açılışı yapıldı. Yaklaşık 500 taraftarın önündeki sezon açılışında sporcular tek tek çağrıldı, yeni transferler ile geçen sezon takımda yer alan sporcular arasında 7 metre yarışı yapıldı. Yedi metre atışı berabere kaldı. Uzatma atışlarında yeni transferler 3–2 kazandı.










Editör: TE Bilisim