Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası'nı tarihinde ilk kez kazanan Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü oyuncuları, Çaykur Rizespor- Galatasaray karşılaşması öncesi kupalarını Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın elinden aldı.

Bayan hentbolcular ardından stadyumda kupa ile şeref turu attı. Rizespor taraftarı Dişi Atmacaları uzun süre ayakta alkışladı.

ARDEŞEN GSK - YENİMAHALLE
ŞAMPİYONLUK PLAY-OFF MAÇI
22 NİSAN CUMA - 18:00 - ARDEŞEN MYO

ÇAYKUR RİZESPOR’DAN ARDEŞEN GSK’YA BÜYÜK JEST

Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında ağırladığı Galatasaray maçı öncesi, Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası şampiyonu olan Rize GSK Yönetim, Teknik ekip ve sporcularını Çaykur Didi stadyumunda ağıladı. Rize Valisi Ersin Yazıcı, Temsili olarak Türkiye kupasını Ardeşen GSK’lı sporculara vererek tebrik etti.

Ardeşen'de Akarsu Slalom Bahar Kupası Yarışları Yapıldı Ardeşen'de Akarsu Slalom Bahar Kupası Yarışları Yapıldı

Daha sonra kupa ile stadyum çevresinde şeref turu atan sporcuları, taraftarlar uzun süre ayakta alkışlayarak, “Rize Sizinle Gurur Duyuyor.” Şeklinde slogan attılar.

HİKMET KARAMAN VE JAN OLDE RİEKERİNK TEBRİK ETTİ

Şeref turunun ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink’de hentbolcuları tebrik ederek kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Düzenlenen törende Ardeşen GSK Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu ile Teknik Direktör Hikmet Vurgun ile yardımcıları Ali İhsan Tekin, Şevki Demiroğlu, Mehtap Gençoğlu ve sporcular yer aldı.

Editör: TE Bilisim