Hentbol Bayanlar Süper Liginde 19 hafta geride kalırken, Lig de son 12 maçtır yenilgi yüzü görmeyen ve liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Ardeşen GSK’da Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, “14 Şubat Pazar günü 17:00’da Eskişehir Anadolu Üniversitesini ağılayacağız. Normal ligin bitimine 3 maç kaldı ve bu 3 maçı da kazanarak normal ligi lider tamamlamak ve lig şampiyonunun belirleneceği play-off’lara avantajlı katılmak istiyoruz.” Dedi.

Ligin ilk devresine nazaran ikinci devre hiç yenilgi yüzü görmeden, tüm rakiplerini tek tek yenmeyi başardıklarını ifade eden Zenginal, “Lig zor bir maraton. Bugün ligimize baktığımızda özellikle ilk 6 takım içerisinde her ekip birbirini yenebilecek güçte. Ancak biz bu zorlu bir ligde 12 hafta boyunca yenilmeden yolumuza devam ettik. Buda şampiyonluk yolundaki iddiamızı güçlendiriyor. Taraftarımızın desteği ile özlenen Şampiyonluğu ve Şampiyonluk kupasını Rize’ye getirmek istiyoruz.” Dedi.

TÜRKİYE KUPASINDA ÇEYREK FİNAL MESAİSİ
Zenginal ayrıca Türkiye Kupasında da iddialarının sürdüğünü anımsatarak, “Türkiye Kupasında Çeyrek Final’deyiz. Çeyrek Final’de Sivas Belediyespor ile deplasmanda ve kendi evimizde iki kez karşılaşacağız. Her iki maç sonucunda üstün olan ekip dörtlü finallere katılmaya hak kazanacak. İlk etapta hedefimiz Sivas ekibi karşısında galibiyetler elde edil, adımızı dörtlü finale yazdırmaktır. Rakibimizle ilk maçımızı 16 Şubat’ta Sivas’ta oynayacağız.” Dedi.

Editör: TE Bilisim