Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek okulu Kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmaya Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, Ardeşen Gençlık Spor Müdürlüğü Diş İşlerden Sorumlu Daire Başkanı Rauf Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Turan Sarı, Daire Amirleri ve çok sayıda taraftar takıldı.


THF Bayanlar Süper Liginin İlk Haftasında Kendi Saha ve Seyircisi Önünde Kastamonu Belediye spor’u Ağılayan  Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü İlk Yarıda baskın bir oyun sergileyerek karşılaşmanın ilk o beş dakikasında bir ve ikinci çeyreğe girmeden bir daha rakibine zorunlu mola aldırdı. Karşılaşmada alınan galibiyette Ardeşen GSK takımımın Kalecisi Jelena'nın de büyük payı vardı, Jelena yedi metre ve Karşılaşmanın tümünde yaptığı kurtarışlarla Takımına büyük Moral verdi.



Kastamonu Belediye spor’un  bünyesinde çok sayıda milli takım oyuncusu olmasına rağmen Ardeşen GSK karşılaşmanın bütününde etkin oynayarak karşılaşmayı 31 - 29 tamamlamayı bildi.









Editör: TE Bilisim