Hentbol Bayanlar Süper Toto Türkiye Kupasında, 1907 Kanaryaspor ile Karşılaşan Ardeşen GSK, Karşılaşmadan 39–29 Galip Ayrılarak İlk 8’e Adını Yazdırdı.

Ardeşen'de Akarsu Slalom Bahar Kupası Yarışları Yapıldı Ardeşen'de Akarsu Slalom Bahar Kupası Yarışları Yapıldı

Ankara’daki Yaşar Sevim Spor Salonunda Oynanan Karşılaşmanın İlk Yarısı da 17–11 Ardeşen GSK Üstünlüğünde Tamamlanmıştı.

Ardeşen GSK’nın Çeyrek Final’deki Rakibi Türkiye Hentbol Federasyonunca Çekilecek Olan Kura Sonucu Belli Olacak. Maç Tarihi de Kura Çekimi İle Birlikte Belirlenecek.

Hakemler: İsmail Doğan, Kuntay Taşkın

Ardeşen GSK Berna (Aycan), Kübra (6), Perihan (5), Melek (1), Neslihan (2), Yaroslava (1), Yıldız (2), Özlem (2), Mehtap (4), Sandra (4), Aslı İ. (7), Fatmagül (4), Duygu (1), Aslı D

1907 Kanaryaspor: Sevim (Pelinsu), Sevil (6), Yeliz (7), Merve (1), Cansu (1), Nesiba (3), Derya (5), Funda (3), Hülya (3)

GENÇLER SAHNE ALDI!
Karşılaşmaya etkili başlayan Ardeşen GSK, etkisini ilk yarı sununa dek sürdürünce karşılaşmanın ilk yarısı 17-11 Ardeşen üstünlüğünde tamamlanmıştı. İkinci yarıya da hızlı giren Ardeşen farkı açınca, Teknik Direktör Hikmet Vurgun maçın son çeyreğinde genç yetenekler Melek Yazıcı, Yıldız Gezeroğlu ve Aslı Dilmaç’ı oyuna aldı. Kaleyi ise Aycan Taş’a emanet etti. Maçın son çeyreğinde etkili oyununu sürdüren Ardeşen GSK da genç yeteneklerden Melek 1, Yıldız ise 2 gol kaydederek skora katkı sağladı. Aycan ise yaptığı kurtarışlarla rakip takıma geçit vermedi.

Editör: TE Bilisim