Ardeşen GSK ilk yarısını 15-14 geride kapattığı maçı 34-27 kazanarak yarın (23 Kasım Pazar) yine Ardeşen’de oynanacak ikinci maç öncesi çok büyük avantaj sağladı.
 

Avrupa Challenge Kupası’nda 3. turda mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü 120 dakikalık mücadelenin ilk çeyreğini bir farkla geride kapatırken oynadığı oyunla Polonya temsilcisini terleteceğinin de sinyallerini vermiş oldu.

İkinci yarıya moralli başlayan Ardeşen GSK taraftarın da baskısıyla oyunun tüm hakimiyetini eline aldı, Ardeşen GSK nin Antrenörü Hikmet Vurgun ikinci yarıda kritik bir müdahalede bulunarak alt yapıdan yetişen genç kaleci Aycan Taş adeta oyuna sihirli bir değnekle dokunarak koruduğu kaleyi gole kapatarak takım arkadaşlarına büyük moral verdi.

A Milli Kadın Hentbol Takımı Milli Maç İçin Rize'ye Geliyor A Milli Kadın Hentbol Takımı Milli Maç İçin Rize'ye Geliyor

Maç boyunca seyirci desteğini arkasına alan Ardeşen GSK'da en etkili isim Aslı İskit oldu. Ardeşen Gençlikspor 34-27 kazandığı bu maçın rövanşını yine Ardeşen'de oynayacak. Recep Tayyib Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Kapalı Spor Salonu'nda 23 Kasım Pazar günü saat 16:00'da oynanacak rövanş maçında Ardeşen GSK rakibini yendiği takdirde bir üst tura yükselecek. Ardeşen GSK 7 sayıdan aşağı farkla yenilse bile tur atlamış olacak.



Editör: TE Bilisim