Zenginal, yaptığı açıklamada, bu sezon ligde ve Avrupa'da iddialı bir ekip olmayı hedeflediklerini belirterek, "Teknik Direktörümüz Hikmet Vurgun ve yönetim kurulu üyelerimiz transfer konusunda çok detaylı çalışma yürüterek kulübümüze yakışır kadro oluşturmaya çalışıyor. Kadromuz yakın zamanda tam anlamıyla oluşturulacak ve imzalar Ağustos ayının ilk haftasında atılacak" diye konuştu.
 
Avrupa'daki kura çekiminin de çok önemli olduğunu belirten Zenginal, "Kura çekimi sonucu karşımıza çıkacak rakip çok önemli. Geçen sezondan örnek vermek gerekirse çeyrek finalde eşleştiğimiz rakibimiz İsveç Höör 65, Avrupa Challenge Kupasını şampiyon olarak tamamladı. O açıdan kuradan çıkacak rakibimiz bizim için çok önemli. Avrupa'da bu sezon daha iyi olmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.
 
Zenginal, bu sezon takımın teknik ekip ve kadrosunda yeniliklere gittiklerini ve taraftarları ile yeni sezonu sabırsızlıkla beklediklerini ifade ederek, "Bu sezon Türkiye Hentbol Federasyonu bazı konularda değişikliğe gitti. O yüzden lig öncesi Türkiye Kupası maçları başlayacak. İlk maçımızı da 10 Eylül'de oynayacağız. Lig ise 20 Eylül'de başlayacak. Türkiye Kupası ve Lig fikstürü de bizim için büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu.
 
Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün Avrupa Challenge Kupası'ndaki rakiplerinin 22 Temmuz'da belli olacağı belirtildi.
Editör: TE Bilisim