A Milli Kadın Hentbol Takımı Milli Maç İçin Rize'ye Geliyor A Milli Kadın Hentbol Takımı Milli Maç İçin Rize'ye Geliyor

- Hentbol Bayanlar Süper Lig`de mücadele eden ve sezonu üçüncü sırada tamamlayan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü`nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, ligi hedefledikleri yerde tamamladıklarını söyledi.

 
Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında koydukları hedefleri başarıyla tamamladıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Amacımız ligde ilk üçe girebilmek ve Avrupa’da çeyrek final oynamaktı. Bu iki hedefi gerçekleştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
 
Türkiye ve Avrupa`da yaptıkları 30 maçta 17 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldıklarını anlatan Zenginal, şunları kaydetti:
 
"Takımımız kendi saha ve seyircisi önünde sadece bir yenilgi gördü. Bu sonuçlarla ligi üçüncü sırada bitirmeyi başaran ekibimiz önümüzdeki sezonunda Avrupa kupasında ilimizi, bölgemizi ve ülkemizi temsil etme hakkını elde ederek büyük bir gurur yaşattı. Bu mutluluğu bizlere yaşatan başka kulübümüz yönetim kuruluna, teknik ekibe, sezon boyunca var güçleriyle mücadele veren sporcu kardeşlerime, bizleri her maçımızda gönülden destekleyen taraftarlarımıza ve sezon boyunca arkamızda duran büyüklerimize çok teşekkür ediyoruz."
Editör: TE Bilisim