Beşiktaş'tan Stuttgart'a sürpriz bir şekilde transfer olan Andreas Beck transferinin detaylarını Alman Bild Gazetesi'ne açıkladı.

Beck röportajında şunları söyledi;

'Beni SMS'le ikna etti'

'Salı günü saat 16:30'da kardeşim Arthur beni aradı. O sırada yürüyüşteydim. Bana Stuttgart'ın ilgisinden bahsetti. Duyunca heyecanlandım. Şaşırmıştım. 10 dakika sonra Michael Reschke'yle(Stuttgart Sportif Direktörü) konuşuyordum. Çarşamba günü ise Haes Wolf'tan(Stuttgart Teknik Direktörü) uzun bir SMS aldım. Kurmak istediği sistemi ve beni nerede gördüğünü anlattı. Koç üzerimde büyük bir etki yaptı ve beni çok heyecanlandırdı.'

'Terör olayından dolayı Türkiye'den ayrılmayı düşünmedim'

Sorulan bir soru üzerine Vodafone Park'ın yanında yaşanan terör olayına da değinen Beck; 'Olaya yakından şahit oldum. Stada ve kaldığımız yere çok yakın bir yerde yaşandı. Ama üzerimde kesinlikle Türkiye'den ayrılmamı gerektirecek bir etki yaratmadı. Türkiye'de yaşayan insanlar oldukça pragmatik. Yoğun biçimde bir yas tutuldu fakat hemen herkes kendi hayatına ve planlarına döndü. Çünkü hayat devam ediyor. Bu beni çok etkilemişti.' dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim