Yeniden Refah Partisi Ardeşen Aday Tanıtımı Yapıldı Yeniden Refah Partisi Ardeşen Aday Tanıtımı Yapıldı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın katılımıyla Ayder'de gerçekleşen iftar Programına; AK Parti İl başkanı Hikmet Ayar, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanları katıldı. Eşlerin de katılımıyla gerçekleşen program da Bakan Yazıcı AK Parti ailesiyle bir araya gelerek iftarını açtı.

Yoğun katılımın sağlandığı iftar programın ardından Bakan Yazıcı; il başkanı Hikmet Ayar, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla basına kapalı bir toplantı yaptı. Yaklaşık 4 bucuk saat süren toplantıda cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarıyla ilgili istişarede bulunulurken, özellikle sandıklara sahip çıkmanın ve vatandaşları sandığa gitmesi için teşvik edilmesi yönündeki çalışmalara önem verilmesinin üstünde duruldu.



Bakan Yazıcı, özellikle sandığa gitme konusunda yaz mevsimi olmasında ötürü yaylacılık yapan vatandaşların seçim zamanı yayladan indirilerek seçim bölgelerinde oy kullanmaya teşvik edilmelisi gerektiğini vurguladı. Ayrıca tatildeki vatandaşlarında seçim bölgelerine gidip oy kullanması gerektiği konusunun üzerinde duruldu.

Bakan Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı seçimine tüm vatandaşların katılımının çok önemli olduğunu belirterek, "Atatürk döneminden sonra Cumhuriyet tarihinde bugüne kadar olan cumhurbaşkanlığı seçimleri hep tartışmalı geçmiştir. Ama artık millet ilk defa Cumhurbaşkanını araya hiç bir aracı koymadan sandığa gidip, en temel hakkı olan oy kullanma hakkını kullanma suretiyle seçecek. Bunun önemini bilelim ve her ne olursa olsun sandığa gidelim" dedi.



"Yani Türkiye Yolunda" vizyon belgesini eleştirip, "Yeni Türkiye diyorsunuz, zaten 12 yıldır bu ülkeyi siz yönetmiyor musunuz?" diyenlere de Bakan Yazıcı şunları söyledi:
"Evet bu ülkeyi 12 yıldır biz yönetiyoruz ve şimdiye kadar hiç görmediği kadar büyük hizmetleri milletimize biz yaşattık. Ekonomiden sağlığa eğitimden ulaşıma birçok alanda cumhuriyet tarihinde yapılamayan büyük yatırımları yaptık ve Türkiye'yi hızla yükselen bir ülke haline getirdik. Yeni Türkiye yolunda ise bize ait olan rekorları kırıp kendi rekorlarımızı geçmek için hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti'nin yükselttiği hizmet çıtasını yine AK Parti kadroları daha da yükseğe çıkaracaktır.”

Toplantının son bölümünde ise Rize'de devam eden yatırımlarla ilgili bili alan Bakan Yazıcı belediye başkanlarından da belediye çalışmaları ve ilçelerinde yapılan yatırımlarla ilgili birebir görüşerek ayrıntılı bilgi aldı. Toplantı sahurun yaklaşmasıyla birlikte sona erdi.

Editör: TE Bilisim