Rize'nin önemli bürokratlarından olan ve 24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için AK Parti Rize Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunmak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Daire Başkanlığından istifa eden  Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (Ardeşen GSK) Başkanı Sultan Rauf Oğuz, bugün Ak Parti Rize İl Başkanlığına gelerek aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Sultan Rauf Oğuz’un aday adaylığı müracaatını Ak Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er teslim aldı.

sultan-rauf-oguz,-rize-milletvekilligi-aday-adayligi-basvurusunu-yapti-(2).jpg

Oğuz’un başvurusuyla birlikte AK Parti Rize Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunanların sayısı da 14’e yükselmiş oldu.

Ak Parti'de bugün sona erecek olan aday adaylığı başvuruları 2 Mayıs tarihine kadar uzatılmıştı.

İŞTE ŞU ANA KADAR AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNANLAR

Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, İl Başkanlığından istifa eden Muhammed Avcı, Rize Eski Milletvekili Lütfü Çırakoğlu, Habib Koçal, Rahmi Metin, Mehmet Çelik, Jale Kazdal, Azize Basa Akbin, Aziz Ayyıldız, Melahat Furtuna, Menderes Birdal, Melisa Paliç ve Sultan Rauf Oğuz.

sultan-rauf-oguz,-rize-milletvekilligi-aday-adayligi-basvurusunu-yapti-(5).jpgsultan-rauf-oguz,-rize-milletvekilligi-aday-adayligi-basvurusunu-yapti-(1).jpgsultan-rauf-oguz,-rize-milletvekilligi-aday-adayligi-basvurusunu-yapti-(6).jpg

Fatih Erbakan Rize'de Konuştu... Fatih Erbakan Rize'de Konuştu...

Editör: TE Bilisim