HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın Diyarbakır'da düzenlenen mitinginde "Rizeliyim oyum halkların adayı Demirtaş'a" pankartı dikkat çekti.

Köşk adayı Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da düzenlenen mitinge katıldı. Meydanı dolduran vatandaşlara hitap eden Demirtaş gündeme dair açıklamalar yaparken ekranlara gelen pankart oldukça dikkat çekti. Pankartta "Rizeliyim oyum halkların adayı Demirtaş'a" yazıyordu.

MEST OLDU

"Rizeliyim oyum halkların adayı Demirtaş'a" yazılı pankartı gören Selahattin Demirtaş "Meydanımızda kadınlar var, gençler var, renk renk, düşünce düşünce, kimlik kimlik, hepsi birbirinden güzel. Bu meydanda Türk kardeşim var benim. Bak pankart açmış orada. Baş göz üstüne. 'Rizeliyim oyum sana diyor' ne güzel. İşte yeni Türkiye'nin yaşam şekli böyle olacak. Alevi Sunni'nin, Sunni Alevi'nin düşmanı olamayacak." dedi.

ÇARPICI 2 AYRINTI

"Rizeliyim oyum halkların adayı Demirtaş'a" yazılı pankart ekrana yansığında akla ilk olarak Rize'de Selahattin Demirtaş için kurulan bilgilendirme noktasına yapılan saldırı geldi. Bu olay Demirtaş tarafından kınanırken pankartın ilgi görmesinin bir nedeni de Köşk adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketinin Rize olması.

Editör: TE Bilisim