Bayrak seçim çalışmalarına hız verdi Bayrak seçim çalışmalarına hız verdi
Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İlmi Meseleler ve Sosyal Aktiviteler Topluluğu'nca, üniversitenin kültür merkezinde düzenlenen  "28 Şubat Mağduru, 28 Şubat'ı Anlatıyor"  Konferansında yaptığı konuşmada, Türkiye'de kısa aralıklarla darbelerin yaşandığını anlattı.
 
Osmanlı Devleti'nin yıllarca "ümmetin analığı" görevini yerine getirdiğini dile getiren Yılmaz, Osmanlı'nın ardından Müslüman topraklarında kan ve gözyaşının eksik olmadığını söyledi.
 
"Ümmetin anası üvey ana konumuna düşürüldü" diyen Yılmaz, "İhtilallerle güçlenmesi engellendi. Ben onun için 28 Şubat'a 'postmodern darbe' denildiği zaman kızıyorum. 28 Şubat postmodern değil 'postkurt' bir darbedir. Kuzu postuna bürünmüş kurtların darbesidir. Darbeler hep emperyalist güçlerin yurt içindeki maşalarının eli ile yapıldı. Paşalara saygım var. Bizim derdimiz  paşa kılığındaki maşalar oldu tarih boyunca" ifadelerini kullandı.
 
Yılmaz, Türkiye bütçesinin yüzde 80'inin geçmişte 10 kişiye gittiğini, hortumların kesilmesi ve faizin yüzde 5'e düşürülmesi ile yatırımların artmaya başladığını kaydetti.



"Rize'de ve Trabzon'da banka açmıştır"
 
Eski Başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ın faize savaş açtığı için 28 Şubat darbesinin olduğunu savunan Yılmaz, "Devlet parasıyla devleti dolandırdılar. MHP 'yolsuzluk var' diyor. Yolsuzluktan hırsızlıktan şikayet edenin hırsızların ve yolsuzların arasında ne işi var? MHP pazar günü Rize'de ve Trabzon'da banka açmıştır. Tabandakilerle bir derdim yok.  CHP ve MHP'nin tabanı hepsi aynı bizim gibi düşünüyor. Trafik işaretleri ters konduğu için yanlış yere gidiyor" şeklinde konuştu.
 
"Türkiye'nin parçalanmasını önleyecek tek sistem"
 
"Darbeciler, Necmettin Erbakan'dan kaçarken Kasımpaşalı Recep Tayyip Erdoğan'a yakalandı" ifadesini kullanan Yılmaz, haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için çok büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.
 
Yılmaz, Türkiye'nin başkanlık sistemine geçmeden ayağa kalkamayacağını ve gelişmiş devlet olamayacağını dile getirerek, "Rahmetli Erbakan hoca 1969 yılında bunu savunuyordu. Kendi mi kazanacaktı? Hayır. Demirel kazanacaktı ama o gelecek Türkiye'yi düşünüyordu. Türkiye'nin parçalanmasını önleyecek tek sistem bu" dedi.
 
Türkiye'nin AK Parti iktidarı sayesinde "Kızılay devleti" olduğununu anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:
 
"Mazlumlara yemek dağıtan, çadır kuran devletiz ama Türkiye henüz Şam'a haddini bildirecek süper güç değil. İran'ın füzesi 2 bin 500 kilometre gidiyor. Türkiye bu iktidarla henüz 220 kilometre gidebilecek füzeye sahiptir. Türkiye'yi 70 yılda Hollanda'dan patriot füzelerini tutacak aracı isteyen ülke haline getirdiler ama şimdi Türkiye sahibini buldu. Ayağa kalkacağız. Yeni Türkiye dünyada analık görevini teslim alacak ve Türkiye yeryüzünün anası olacak. Vatikan merkezi bitiyor, İstanbul merkezli Türkiye geliyor."

Editör: TE Bilisim