17 yıllık belediyecilik tecrübesi olan Mecit Moral, AK Parti’den Aday Adaylığı için mevcut görevinden istifa edip AK Parti İl Başkanlığına resmi başvurusunu yaptı. Ardından Ardeşen İlçe Teşkilatı’nda saat 15.30 da kamuoyuna basın toplantısı yaparak Aday Adaylığını açıkladı.

MECİT MORAL KİMDİR?
Belediyede Hesap İşleri Şefliği, Yazı İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Memur kadrosundan Belediye Encümenliği gibi birçok aktif görevlerde bulundu.

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MECİT MORAL'IN AÇIKLAMASINDAN SATIR BAŞLARI

"Yerel seçimlere sayılı ayların kaldığı bu süreçte Aday Adaylığı tanıtım toplantımızı yapıyoruz. Bu vesileyle Ardeşenimizin yarınlarına dair çok önemli bir anı yaşıyoruz. Duamız odur ki;   içinde bulunduğumuz bu süreçte,  demokratik tavrımızı,    hizmete talip olmakla göstermektir. Bizim bu konuda cesaretimiz ve özgüvenimiz tamdır. Bu cesaretimizi ve umudumuzu Ardeşen halkının feraseti ile bütünleştirip yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Bu umutla Ardeşenimizde sizlerin huzuruna çıktım. Gelin hep beraber bu umudu büyütelim ve yarın çocuklarımızla, sevenlerimizle bir araya geldiğimizde bambaşka bir heyecan yaşayalım."

 HİÇ BİR KARGAŞA VE POLEMİĞE GİRMEYECEĞİZ

Ardeşen Belediye Başkanlığı Aday Adaylık sürecimizin ana hatlarını belirledik.  Bu süreçte hiçbir kargaşaya ve polemiğe girmeyeceğiz.  Biz sadece halkımızın yanında yer alacağız. Meramımızı en doğru ve en açık şekilde anlatacağız. Ardeşen’in yarınlarına dair çabalarımızı, gayretimizi konuşacağız.

YEREL YÖNETİMDE YENİ BİR SAYFA

 Bu hedefte; söylemimizi, “YEREL YÖNETİMDE YENİ BİR SAYFA” diye açıklıyoruz. Yerel yönetimdeki kurumsal işleyişi tüm yönleriyle halkımızın denetimine sunacağımız yeni döneme MERHABA diyoruz. Yeni dönemde, kamu kaynaklarının kullanımında, belediyeciliğin tüm stratejik planlamasını, mevcudu gözden geçirip ilçemizin fiziki ve ekonomik kalkınmasını, belediyenin tüm paydaşlarıyla, hep birlikte gerçekleştireceğiz.   Kamu kaynaklarını kamu tüzel kişiliğine yakışır bir şekilde halkımızın tamamına hizmet götürecek anlayışla sosyal belediyeciliği en üst noktaya taşıma gayretinde olacağız.

 MAKAMA DEĞİL GÖREVE TALİP OLDUK

Yine bu hedefte; “MAKAMA DEĞİL GÖREVE TALİP OLDUK” diyoruz. Uzun yılların belediyecilik tecrübesine sahibiz. Bölgemizi, ilçemizi ve insanımızı yakından tanıyoruz. Birikimlerimizi halkımızın lehine hizmete dönüştürme amacıyla Ardeşen Belediye Başkanlığı görevine AK Parti’den Aday Adayı olmaya karar verdik. AK Parti’nin bize vereceği her türlü görev ve sorumluluk, Saygıdeğer Ardeşen halkının onayından geçecektir. Bu gerçeğin idraki içindeyiz. Bu vesileyle yerel yönetimler seçimi öncesi, Saygıdeğer Ardeşen Halkı’nın kanaatleri bizim için çok önemli. İnşallah bu süreci hep birlikte yürütüp halkımızın gönül dünyasında yer edineceğiz. Zira içinizden biri olarak bu göreve talip olduk.

 TEMSİL ETTİĞİMİZ KİMLİĞİN BİLİNCİNDEYİZ.

Biz biliyoruz ki; AK Parti yüksek bir idealin partisidir. Bu ideali taşıyan kişiler, “Dava Adamı” olarak adlandırılır. Bu anlamda bizim bir tek davamız var; o da, halkımıza hizmet ederek halkımızın gönül dünyasında yer edinmek ve böylece Allah’ın da rızasını kazanmaktır. Aday adaylık sürecimizde başta AK Parti Genel Merkezi’miz olmak üzere, AK Parti’mizin İl ve İlçe Başkanlığının izleyeceği tüm stratejik hedefler, bizim için yol gösterici nitelikte olacaktır.

 Bu hedefte bu güne kadar hizmet vermiş AK Parti’in tüm kurucu üyelerine, gerek Milletvekilleri, gerekse Belediye Başkanlarımız başta olmak üzere, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle ve Köy Temsilcileri ve halkımızın içinde saygın kimlikleriyle yer edinmiş tüm kanaat önderleriyle, esnafımızla, eğitimcilerimizle, yaşlımız ve gencimizle, kısacası tüm halkımızla birlikte bu süreci yürüteceğiz. Biz bu inançla, halkımızın taleplerine uzak kalmamak adına bu göreve talip olduk.

 SİZLERİN İSTEKLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ!

Kamuda hizmet ettiğimiz uzun yıllarda olduğu gibi, yetkimiz dâhilinde olan hiçbir sorunu ötelemedik.  Halkımızın taleplerini her fırsatta büyük bir titizlikle not alıyoruz. Yarın Allah’ın izni halkımızın tercihiyle görev bize tevdi edildiğinde,   bu istekleri titizlikle yerine getireceğiz.

YAPACAKLARIMIZ KONUSUNDA GEREKLİ BİLGİ VE BECERİYE SAHİBİZ

Halkımıza hizmet etme noktasında verilecek görevde, halkımızı mahcup edecek hiçbir yanlış davranış içinde olmayacağız. Halkımızdan alacağımız yetkiyle bilgi ve becerilerimizi tecrübeyle harmanlayıp halkımızın hizmetine sunacağız.  Bunun için samimi ve dürüst insanların desteğine, duasına ihtiyacımız var.

 VE DİYORUZ Kİ;

 Ardeşen Halkına gönülden bağlı olan, Herkesi ve her kesimi kucaklayan, Hizmeti ötelemeyen, İstişareye önem veren, Halkın kanaatlerini önemseyen, Halkın taleplerini dikkatle not olan ve anında çözüm üreten, İnsanları ötekileştirmeyen ve kutuplaştırmayan, Farklılıkları zenginlik bilen, Bireysel tercihlere saygı duyan, Gençleri önemseyen ve dinleyen, Kent kültürünü öne çıkaran Yeni yaşam alanları üretebilen, Sanatı ve estetiği önceleyen, Doğaya ve çevreye sahip çıkan, Herkesin hakkına riayet eden, Siyaseti zenginleşme aracı görmeyen, Adil,Dürüst ve güvenilir bir belediyecilik için, İlçemizin yarınlarına götürecek daha mutlu bir gelecek için, Yeni döneme MERHABA.

 TEŞEKKÜR EDİYORUM

Fatih Erbakan Rize'de Konuştu... Fatih Erbakan Rize'de Konuştu...

Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmayan, heyecanımıza heyecan katan tüm katılımcılara teşriflerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Hepinize saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah’a emanet olun.

Editör: TE Bilisim