Mecit Moral, medyaya yaptığı açıklamada; “Biz gençliğimizin en heyecanlı döneminde İstanbul’da görev yapıp Ardeşen’e geldik.

    Ardeşen’i ve hemşerilerimizi çok sevdik. Uzun yıllar Ardeşen’de en önemli hizmet makamında görev yaptık. Bundan sonra da Ardeşen’de hemşerilerimle beraber olacağım.  Çünkü biz zaten her fırsatta sivil toplum kuruluşlarıyla Ardeşen’imizin sosyal ve kültürel anlamda kalkınmasında birebir iç içe olduk. Üzerimize düşen bütün sosyal sorumluluk alanlarında görev aldık. Amatör spor kulüplerinden tutun da eğitim ve öğretimle alakalı her alanda üzerimize düşen hiçbir sorumluluktan yüksünmedik.    Ardeşeni’mizin her köyünde, her mahallesinde bizi kendisinden sayan gönülden insani ilişkiler inşa ettik.  Bu dostluklarda aileler, muhtarlar, öğrenciler, öğretmenler, hocalar, sporcular, ekmeğini günlük kazancıyla kazanan emekçiler var.  Kısacası halkımızla iç içe inşa ettiğimiz bir sevgi ve kardeşlik hukukumuz var. Bu birlikteliği siyasetle daha geniş bir yelpazeye taşıyarak Ardeşenimize daha çok hizmet etme fırsatı doğdu ve bizi halkımızın tamamıyla buluşturdu.

 Ardeşen halkının bize duyduğu bu sevgiyi ve güveni kendi özgüvenimiz ve kararlığımızla halkımızın gönül dünyasıyla toplumsal sözleşmemizi yaptığımıza inanıyoruz. Bir çok yerel ve genel seçimi halkımızla beraber yaşamış  biri olarak şunu söyleyebilirim ki, Ardeşenlinin feraseti Rize’nin kaderini, Rizelinin feraseti ise Türkiye’nin   kaderini belirleyecektir.  Biz üzerimize düşeni yapmakla sorumluyuz.  Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz Halkımızı ve Partimizi mahcup edecek, Sayın Cumhurbaşkanımızı üzecek hiçbir eksiklik içinde olmadık ve bundan sonrada olmayacağız.  Tek dileğimiz, yerel seçimlerin ilçemize, bölgemize ve ülkemize daha çok istikrar, daha çok huzur ve esenlik getirmesidir. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim