CHP Ardeşen İlçe başkanı Nebioğlu ilk genel kurula kadar, önümüzdeki süreçte ilçe başkanı olarak görev yapacağının altını çizdi.


 

Basın açıklamasında ilçe teşkilatı saflarının 40 yaş altı daha kişilerden oluşacağına dikkat çeken başkan Nebioğlu şöyle devam etti.

Ardeşen’de kötü bir siyaset yok bizde görevde iken her daim bu güzel siyaseti sürdüreceğiz, seçim zamanında elbette kıyasıya mücadele edeceğiz ancak biz ilk olarak Ardeşenli kimliğimizi ortaya çıkaracağız, Ardeşen çok renkli bir ilçedir, ilçemize köylerimizden çok göç gelmektedir bu göçlerde ilçedeki renkliliği yansıtmaktadır, özellikle Tuncalıları çok önemsiyorum, Ardeşen’de farklı bir CHP anlayışıyla vatandaşlarla, siyasilerle daha yakın olacaklarını ifade ederek, Tuncalıları çok önemsiyoruz, sadece Tunca değil Çayırdüzü Ğvant ve tüm köylerde bizim için önem arz etmektedir.

Yönetim kurulunda da konuştuk bundan böyle Belediye meclis üyelerimizle de birlik sağlayacağız ve zaman zaman toplantılar yapacağız. Parti içinde alınacak kararları da tolum içinden seçilen 50 kişilik bir danışma meclisi oluşturarak onlardan fikir alınacağız. Diye konuştu.

Editör: TE Bilisim