Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde aday adayları başvurularını yapmaya devam ediyor.

AK Parti’de aday adaylığı süreci 12 Kasım’a kadar devam edecek. Bu sürede aday adayı olmak isteyenler başvurularını yapabilecek.

Tunca Beldesi’ndeki 100’ün üzerindeki gençlerin yoğun isteği ve sonrasında akrabaları ve aile büyüklerinin onayı ile aday olduğunu belirten Büyüksofuoğlu, aday adayı olmamı isteyenleri ve eğer aday olursa Tuncalı hemşerileri mahcup etmeyeceğini söyledi.

Rize’nin Ardeşen ilçesinde Şuayip Büyüksofuoğlu Tunca Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Büyüksofuoğlu’nun başvurusunu AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim aldı. Büyüksofuoğlu, aday adayı olmak için Ardeşen Kaymakamlığı’ndaki özel kalem müdürlüğü görevinden istifa etti.

Kalabalık bir toplulukla aday adaylığı başvurusuna gelen Şuayip Büyüksofuoğlu, www.sondakikarize.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Kutlu bir hizmet yolu için gönüldaş olacağını kaydeden Büyüksofuoğlu “2004 yılında Tunca Beldesi’nde başlayan çalışma hayatımda gerek çalışma arkadaşlarıma olan sevgim ve inancım gerekse de devletime olan sevgim beni işime adapte etmiş, milletimi en iyi hizmeti yapmak için motive etmiştir” dedi.

2010 yılında yeni görevlendirmeyle geldiği Ardeşen Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevini en iyi şekilde yapmaya gayret ettiğini belirten Şuayip Büyüksofuoğlu “Bu süreçte AK Parti Tunca Gençlik Kolları ve Sofuoğlu Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanlığı görevlerini layıkıyla yaptığım inancındayım. Her ortamda Tuncalı hemşerilerimin yoğun isteklerini kırmayarak ve büyüklerimize de danışıp kutlu bir hizmet yolu için gönüldaş olacağım. Dava arkadaşlarımla nasipse adaylık sürecinde Tunca’mızın hizmetkarı olmaya karar verdim. Yüce yaradan hakkımızda hayırlısını nasip etsin.”İfadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Rize'ye Geliyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Rize'ye Geliyor.

Editör: TE Bilisim