Rize’nin önemli ilçelerinden Ardeşen’de uzun yıllardır Ardeşen Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Mecit Moral, AK Parti’den aday adayı oldu.

mecitmoral3-001.jpg

17 yıllık belediyecilik tecrübesi olan Mecit Moral’ın AK Parti’den Ardeşen Belediye Başkanlığına aday adayı olmak için mevcut görevinden önümüzdeki pazartesi istifa edecek. Moral daha sonra, AK Parti İlçe Teşkilatı’nda saat 15.30 da yapacağı basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayacak.

mecitmoral2-001.jpg

Mecit Moral, Ardeşen Belediyesi’nde Hesap İşleri Şefliği, Yazı İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Memur kadrosundan Belediye Encümenliği gibi birçok aktif görevlerde bulundu. Ardeşen’de aday adaylığı sürecinde Moral’ın en önemli özelliği, ilk kez bir belediyecinin belediye başkanlığı için belediye hizmetine daha aktif bir şekilde yarışacak olması olarak öne çıkıyor.

mecitmoral1-001.jpg

Rize'de AK Parti'ye 1 günde 10 aday adayı başvurusu!

Bu arada 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimi aday adaylığı için Rize genelinde AK Parti'ye bugün resmi olarak 10 aday adayı başvurusunda bulunulduğu açıklandı.

Kaynak: Ardeşen'e Moral verecek aday adayı

Yeniden Refah Partisi Aday Tanıtımı Yeniden Refah Partisi Aday Tanıtımı
Editör: TE Bilisim