Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, çarşamba günü Batı Karadeniz'de başlayacak yağışların perşembe günü akşam saatlerine kadar Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde kuvvetli (40-75 kilogram/metrekare) olacağı, perşembe günü bölgenin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kara döneceği tahmin ediliyor.
VATANDAŞLARA UYARI
Perşembe ve Cuma günleri sahil kesimini sanağank yağış etkisi altına alacak. Yüksek kesimlerde ise yoğun kar yağışı ektili olacak. 
İstanbul'da bugün (24 Ekim Çarşamba) parçalı güneşli ve sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 18 derece civarında olacak. Hissedilen sıcaklığın 14 derece civarında seyretmesi bekleniyor.
RİZE'DE YARIN (25 EKİM PERŞEMBE) HAVA DURUMU NASIL?
Rize'de yarın (25 Ekim Perşembe) kuvvetli sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 16 derece civarında olacak. Hissedilen sıcaklığın ise 11 derece civarında seyretmesi bekleniyor.
RİZE'DE (26 EKİM CUMA) HAVA DURUMU NASIL?
Cuma günü ise yağmurlu bir hava hakim olacak. Yüksek kesimlerde ise yine kar yağışı etkili olacak. Hava sıcaklığı ise 6 derece birden düşerek 10 derece civarında olacak.
Editör: TE Bilisim