İyi Parti Rize il Başkanı Av. Ayşegül Özyanık Radyo Vitamin ve Vitamin Tv ortak yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada '' Çaykur Bilerek İsteyerek Zarar Ettiriliyor. Özel sektör çaylarını pazarlamalarını iyi yaparken, içlerindeki en köklü olan Çaykur neden zarar ediyor ? ''

özyanık iyi parti ile ilgili görsel sonucu


Özyanık ''Bütün özel sektör kar ederken Çaykur' un zarar etmesi mantığını anlayamıyorum. Hiç bir akıl bunu bana izah edemez.. Çaykur'un yönetimiyle alakalı bir sıkıntı duyuyorum. Bilerek İsteyerek zarar ettiriliyor. Aynı şeker fabrikalarında olduğu tablo gibi.'' dedi.
Özyanık devamında ''Giresun Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili diyor ki çay üretimimiz bize yetmeyecek dışardan ithal edeceğiz. Dışardan ithal edince daha ucuz olduğu için, daha sonrada Çaykur' u satıyoruz diyeceksiniz ki Özel sektöre geçiyoruz. Burda ki üretici ne yapacak ? Büyük orandaki geçim kaynağı olan Çaykur özelleşirse vatandaş ne yapacak ?'' dedi.
Çaykur'u çiftlik haline getirmişsiniz. Hem de bilerek zarar ettiriyorsunuz. Bu seçim döneminde vatandaşa ne diyeceksiniz ?

Haber: Utku Devrimsel

Editör: TE Bilisim