Şehirdeki kurum ve kuruluşlar arasında bilgi alışverişinde bulunmak, kurumlar arasında iletişim ve koordinasyonu geliştirmek, ilimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüşmek amacıyla iki haftada bir gerçekleştirilen 'Haftaya Başlangıç' toplantılarının 2020 yılı ikinci toplantısı Vali Kemal Çeber Başkanlığında  gerçekleştirildi.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile ÇORUH Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu’nun birer sunum yaptığı ve Öğretmenevi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları Abdullah Şen, Ahmet Dalkıran, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve diğer kurum müdürleri katıldı.

ÇORUH Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize Müdürü Cabir Kadıoğlu, yaptığı sunumda; kurumun bölgedeki hizmetlerini tanıtarak, kış mevsiminin başlamasından dolayı oluşabilecek olumsuz hava şartlarına bağlı olarak elektrik hatlarında meydana gelebilecek arızalara karşı alınan tedbirlerle ilgili bilgi aktardı.

RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu da Rize Ticaret Odasının genel yapısı, Rize ticaretini daha üst seviyelere çıkarmak için gerçekleştirilen üyelikler, iştirakler ile İyidere Lojistik Üstü ve Organize Sanayi Bölgesi gibi büyük çaplı projeler hakkında katılımcılara bilgi aktarımında bulundu.

Toplantıda sunumların ardından yaptığı değerlendirmede gerçekleştirilen sunumlarla RTSO ve Çoruh Elektrik AŞ.’nin Rize için neyi ifade ettiğine bir kez daha şahit olduklarını ifade eden Vali Çeber, “İnsanlarımızın hizmetlere erişimini kolaylaştırmak, yaşamlarına değer katabilmek için tüm kurumlarımız özveri ve işbirliği içerisinde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu özveri ve işbirliğinin sonucunda gelecekte daha da güzel işler olacağına inanıyorum. Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma İl Müdürlerimize, bütün kademelerdeki arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

İki grup arasında silahlı ve bıçaklı kavga: 3 yaralı İki grup arasında silahlı ve bıçaklı kavga: 3 yaralı

VALİ ÇEBER'DEN RİZELİLERE TEŞEKKÜR

Vali Çeber, son olarak yakın zamanda hakkın rahmetine kavuşan babası Bekir Çeber’in cenazesi esnasında kendisini bir an bile yalnız bırakmayan ve büyük bir kadirşinaslık gösteren tüm Rizelilere bir kez daha şükranlarını sundu.

Editör: TE Bilisim