Rize Pazar Hamidiye’de Kurban kesimi ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından sırası ile Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Eskiçırak Petrol Yetkilisi Hikmet Eskiçırak, Alpet CEO’su Ali Murat Yeşilyurt ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde toplu kurdele kesimi yapılarak AlpetEskiçırak Petrol resmen hizmete açıldı.

Açılışa Rize Valisi Erdoğan Bektaş,Rize Baro Başkanı Mehmet Çırakoğlu,Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz,Pazar Kaymakamı Hamza Özbilgi,Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin,Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa,Alpet Genel Müdürü Ali Murat Yeşilyurt, Ardeşen Ticaret Odası Başkanı İsmail Kuyumcu,Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Ardeşen, Fındıklı ve Pazar Siyasi İlçe Başkanları, STK yöneticileri ve Çok sayıda vatandaş katıldı.

Alpet CEO’su Ali Murat Yeşilyurt, “1997’de yola çıkarken duyduğumuz heyecanla ve azimle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bugüne kadar gösterdiğimiz tüm başarıların arkasında ise bayilerimizin sergilediği özveri dolu emek duruyor. Önümüzdeki dönemde de bayilerimizle oluşturduğumuz bu sinerjiden güç alarak, daha kararlı adımlar atacağız. Ailemize katılarak bizi büyüten Eskiçırak Petrol’e teşekkür ediyorum. 2018 yılında da yatırımlarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” dedi.

Öte yandan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin de şunları kaydetti; Bölge ekonomisine olumlu yansımalarıyla dikkat çeken, istihdam noktasında bölge insanına ve şoförüne her daim destek veren. İlçe, Bölge ve ülke siyasetine uzun yıllar çok önemli katkılar sağlayan ve benimde dayılarım olan Eskiçırak Ailesinin yeni yüzü ALPET Akaryakıt istasyonunun görkemli açılışında Sn. Rize Valimiz Erdoğan BEKTAŞ bey başta olmakla birlikte bölge bürokratları ile açılış kurdelesini ya Allah ya Bismillah diyerek kestik. Rabbim iş yeri sahiplerine helalinden rızık versin ve yeni hizmet kapıları açmasını nasip etsin.” Diye konuştu.

İl Başkanı Deniz’den Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı İl Başkanı Deniz’den Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı






















Editör: TE Bilisim