Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’nin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü olan 2 Mart’ta babaocağı Rize’ye gelerek hemşehrileriyle hasret giderecek.

31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla 2 Mart Cumartesi günü memleketine gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı miting gününe yetişecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında saat: 13.00’da Rize mitingini gerçekleştirecek ve burada hemşehrilerine hitap edecek.

Gençlik ve Spor Eski Bakanı AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize mitingi öncesi 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanındaki çalışmaları inceledi. Bak ve Alim, incelemeleri sırasında yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemeler sonrası Milletvekili Bak, “Rizemizin evladı Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağımız Rize Meydanında incelemelerde bulunduk. Memleket işi gönül işi” dedi.

ak-parti-rize-milletvekili-osman-askin-bak-ve-ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-15-temmuz-demokrasi-ve-cumhuriyet-meydanindaki-calismalari-inceledi-(5).jpgak-parti-rize-milletvekili-osman-askin-bak-ve-ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-15-temmuz-demokrasi-ve-cumhuriyet-meydanindaki-calismalari-inceledi-(1).jpgak-parti-rize-milletvekili-osman-askin-bak-ve-ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-15-temmuz-demokrasi-ve-cumhuriyet-meydanindaki-calismalari-inceledi-(2).jpgak-parti-rize-milletvekili-osman-askin-bak-ve-ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-15-temmuz-demokrasi-ve-cumhuriyet-meydanindaki-calismalari-inceledi-(3).jpgak-parti-rize-milletvekili-osman-askin-bak-ve-ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-15-temmuz-demokrasi-ve-cumhuriyet-meydanindaki-calismalari-inceledi-(4).jpgak-parti-rize-milletvekili-osman-askin-bak-ve-ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-15-temmuz-demokrasi-ve-cumhuriyet-meydanindaki-calismalari-inceledi-(6).jpgak-parti-rize-milletvekili-osman-askin-bak-ve-ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-15-temmuz-demokrasi-ve-cumhuriyet-meydanindaki-calismalari-inceledi-(7).jpg

Editör: TE Bilisim