Rize Aktif Gazeteciler Derneği Geleneği Bozmadı Rize Aktif Gazeteciler Derneği Geleneği Bozmadı

Kazmaz, Hasan Karal için “Beyefendi bir insandır. Çalışan bir arkadaşımızdı. Ama herhalde çok çalışanları sevmedikleri için listeye koymamışlar. İyi ki de koymamışlar, bizim yolumuzu açtılar. Teşekkür ediyorum AK Parti il yönetimine.”Dedi.
24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi partiler çalışmalarına hız verirken, milletvekili adayları da medya aracılığıyla seçmenlerine sesleniyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Rize 1. sıra milletvekili adayı Avukat Remzi Kazmaz Kaçkar TV’de canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
Rize’de partisinin ve kendisinin sürdüğü seçim çalışmaları ve 24 Haziran hedefleri doğrultusunda değerlendirmelerde bulunan CHP Rize 1. sıra milletvekili adayı Avukat Remzi Kazmaz, AK Parti’nin milletvekili adayları ve mevcut milletvekili olan Hasan Karal hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu.
“ÇALIŞAN HASAN KARAL’I ADAY GÖSTERMEDİLER, YOLUMUZU AÇTILAR”
CHP Rize 1. Sıra milletvekili adayı Avukat Remzi Kazmaz, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın yeniden aday gösterilmemesini şaşkınla karşıladığını ifade ederek, “Hasan Karal beyefendi bir insandır. Çalışan bir arkadaşımızdı; ama herhalde fazla çalışanları sevmedikleri için listeye koymamışlar. İyi ki de koymamışlar. Bizim yolumuzu açtılar. Teşekkür ediyorum il yönetimine.” Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim