Dörtyol ve Salarha bölgesinde ziyaretlerine devam eden Avcı, bölge insanıyla bir araya gelmeye sorunları ve ihtiyaçları tespit etmeye devam ediyor.Şer ittifakının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seçimleri kaybettirmek için ellerinden geleni yaptığını hatırlatan Avcı, “Şer ittifakı her gün karşısına yeni hedefler koyarak Ortadoğu’yu şekillendirmeye devam ediyor. Karşılarında engel olarak bir tek Recep Tayyip Erdoğan’ı görüyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımıza seçimi kaybettirebilmek için ellerinden gelen bütün melaneti yerine getiriyorlar.” dedi.

İl Başkanı Deniz’den Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı İl Başkanı Deniz’den Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

 Avrupa’nın kimi desteklediğine bakıldığında her şeyin daha iyi anlaşıldığını vurgulayan Avcı, “Avrupa’da AK Parti’nin miting yapması yasak. Ancak PKK destekli bir siyasi parti veya PKK seviciler Avrupa’nın her bölgesinde miting yapabiliyor. Sadece buradan bile bakarsak karşımızda olan şer ittifakının niyetini çok net bir şekilde görebiliriz.” diye konuştu.
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Avcı’nın, şehir merkezi, ilçe, köy ve mahalle ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam edeceği bildirildi.

Editör: TE Bilisim