TEMA Vakfı Rize'nin Pazar, Kalkandere, İyidere, İkizdere, Hemşin, Güneysu, Derepazarı, Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde gönüllü temsilciler arıyor.

 

Rize TEMA Başkanı Nevzat Özer, yazılı basın açıklamasında, "Rize TEMA olarak 18 yaşındayız. Bir taraftan Doğu Karadeniz'in güzel doğasını korumaya çalışırken diğer taraftan geleceği aktarmak istediğimiz çocukların gençlerin eğitimine büyük önem verdik. Sadece geçen yıl 250 gönüllü öğretmenimizle 5000 çocuğumuza ulaştık.

 

Şimdi önümüzdeki 3 ay içerisinde bütün ilçe, belde hatta büyük köylerde örgütlenmeyi gönüllü temsilci ve sorumlularımızı belirlemeyi hedefliyoruz. Rize'nin Pazar, Kalkandere, İyidere, İkizdere, Hemşin, Güneysu, Derepazarı, Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde; Tema Vakfı ufuk ve hedeflerini benimsemiş, tercihen 30 yaşından büyük, çevre sorunlarının çözümünde aktif sorumluluk alabilecek, gönüllü olarak Tema Vakfı’nın faaliyetlerini yürüterek temsil edebilecek, çalışmalara zaman ayırabilecek ilçe sorumluları arıyoruz.

 

İlgilenen gönüllü adayların fotoğraflı öz geçmişlerini 27 Ekim 2014 tarihine kadar [email protected] adresine göndermelerini rica ederiz." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim