Ankara Arena Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Genel idare Kurulu Üyeleri, Siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.
 
Aday tanıtım programında partinin seçim beyannamesi, yeni seçim konsepti ve müzikleri de tanıtıldı. Programda konuşmalar işitme engellilere işaret diliyle anlatıldı.
 
Saadet Partisi'nin Rize milletvekili adayları
 
1- Sait EKSİLMEZ
 
2- Şaban Ali DİLSİZ
 
3- Mehmet ARICIOĞLU
 
 
TİYATRONUN MALİYETİ AĞIR OLDU
Aday tanıtım programında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak, “Ekim ayı Milli Görüş hareketi için bir milat olmuştur. Merhum Hocamız ilk bağımsızlar hareketini 14 Ekim 1969’da başlamıştı. Milli Selamet Partisi 11 Ekim 1971 tarihinde kurulmuş ve yine ekim ayında meclise girmiştir. Yine bugün bu salondan mazlumlara umut, düşmana korku salıyoruz. Ekim 1969 milli duruşun bir sembolü olduysa 2015 Ekim ayı da yeniden büyük Türkiye ve Yeni bir dünyanın adımı olacaktır” diye konuştu. “7 Haziran Seçimleri sonrası milletçe bir tiyatro izledik” diyen Kamalak, konuşmasına şöyle devam etti: “ Bu tiyatronun maliyeti milletimize çok ağıra mal oldu. Her gün evlerimize kor ateşler düşerken gencecik evlatlarımızı toprağa verdik. Ülkede barış ve kardeşliği nasıl sağlarız diye düşünmesi gerekenler oy derdine düşüldü. 10 binlerce esnaf kepenk kapatırken, ekonomi gittikçe kötüleşirken bunların derdi vekil maaşları olmuştur. 1 Kasım önemli bir fırsattır. Seçimlerde bu oyunu bozuk figüranları sahneden indireceksiniz. Gördük ki Saadet Partisiz olmuyor.”
 
OMUZ OMUZA VERMELİYİZ
Kobani, Kandil, IŞİD, PKK, PYD’nin büyük planın küçük parçaları olduğunu ifade ede Kamalak konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Asıl plan BOP, Büyük İsrail planıdır. İsrail kurulurken oynanan oyun şimdi yeniden oynanıyor. Büyük İsrail’in nihai hedefi Türkiye’nin parçalanmasıdır. Amaç Arz-ı Mevud’u içine alan haritanın hayata geçirilmesidir. Bu haritayı bilmeden, bunların arkasında olanları bilmeden terörle mücadele edilemez. TSK bu haritanın varlığını kabul ediyor. Milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkalım. Akan şehit kanlarını durdurmak için omuz omuza vermeliyiz. Biz 78 milyon kardeşiz. 1 Kasım’da yüreğinizin sesini dinleyin. Saadet Partisi’nde buluşalım. Saadet Partisi tertemiz bir mazinin, kadronun adıdır.”
Editör: TE Bilisim