Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Türkçe Hazırlık (TÖMER) öğrencisi 20 yaşındaki Gürcistan uyruklu Ramaz Qatamadze, 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Geçtiğimiz Cuma günü Fener Mahallesinde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla deniz kenarında kayalıklar üzerinde fotoğraf çektirirken gelen fırtınalı dalgaya kapılarak dengesini kaybeden ve dalganın denize sürüklediği Ramaz Qatamadze, kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 4 gündür süren yaşam mücadelesini dün kaybetti. Qatamadze'nin bugün Gürcistan'da defnedildiği öğrenildi.

Ramaz Qatamadze, arkadaşları ile birlikte Fener mahallesinde deniz kenarında fotoğraf çektirirken şiddetli dalgaya kapılmış ve dalga ile birlikte denize sürüklenerek boğulma tehlikesi yaşamıştı. Arkadaşlarının fırtına ve dalgadan dolayı müdahale edemediği Ramaz Qatamadze'yi arkadaşlarının haber verdiği Sahil Güvenlik ekipleri yarı baygın halde denizden çıkarmış ve Qatamadze, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

RTEÜ'DEN TAZİYE MESAJI

genç öğrencinin elim bir kazasonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle RTEÜ Rektörlüğü tarafından yayımlanan taziye mesajında, "Üniversitemiz camiası olarak öğrencimizi kaybetmiş olmaktan büyük bir üzüntü duymuş olduğumuzu belirterek, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

Editör: TE Bilisim