Programda sureler ve kasideler okundu, dualar edildi. Kurra hafızlar tarafından okunan surelerle gönüller ilahi kelamla buluştu.
 
Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Rizeli vatandaşların ilgisinin yeterli olmadığı görüldü.
 
Kur'an-ı Kerim ziyafetine Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Rize Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Altay ve Sultan Yılmaz, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü İshak Alim ve vatandaşlar katıldı.
 
Programın sonunda Rize Valisi Ersin Yazıcı, kurra hafızlar adına Pazarköy Abdulgaffur Kart Kur'an Kursu Hocası Kurra Hafız Rahmi Çörek'e çiçek takdim etti.
 
 SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Rize Belediyesi olarak sosyal kültürel etkinler düzenlemeye önem verdiklerini belirten Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ramazan ayı sonrasında da etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.
 
Sosyal ve kültürel etkinliklerin şehirdeki kaynaşmayı sağladığını ifade eden Başkan Kasap, "Düzenlenen etkinlikler sayesinde vatandaşlarımız aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirme fırsatı buluyor. Hem eğlenip hem de bilgi edinilebilecek türden etkinlikler düzenleme gayreti içerisinde olacağız. Gençlerimize yönelik sportif faaliyetlere de öncelik veriyoruz. Ramazan ayı sonrasında da sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.
Editör: TE Bilisim