DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Rize'de seçim çalışmalarını sürdürdü DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Rize'de seçim çalışmalarını sürdürdü
Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, son yıllarda İslam dünyasında yaşanan kargaşa ve çatışmalardan dolayı büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirtti.

İSRAİL ÜRÜNLERİNE BOYKOT
Son olarak İsrail'in Gazze'de uyguladığı vahşeti belediye olarak, belediye başkanı olarak kınadıklarını ifade eden Kasap, "Sadece kınamakla kalmıyoruz bu konuda yapılan faaliyetlere de destek veriyoruz. İsrail kökenli gıda maddelerinin belediyemizin tesislerinde satışlarını iptal ediyoruz" dedi.

"RİZE'DEKİ BASIN TOPLANTISINA DA DESTEK VERİYORUZ"
Sivil toplum kuruluşları tarafından yarın saat 13.00'de Memişağa Parkı'nda basın toplantısı düzenleneceğini kaydeden Kasap, "Basın toplantısına da destek veriyoruz. Bu konuda sessiz kalmak, tarafsız kalmak mümkün değil. Zaten başından beri ortaya koyduğumuz duruşumuz ile bu konudaki tepkimizi her ortamda göstermekteyiz. Bundan sonra da sivil toplum kuruluşları tarafından yapılacak faaliyetlere destek vereceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim