Rize’de yerel, bölgesel, ulusal gazeteler, televizyon, haber ajansları ve İnternet haber sitelerinin muhabir, temsilci, editör ile yayın yönetmenlerini bir çatı altında toplayan 53 Gazeteciler Derneği Rize basın tarihinde bir ilki gerçekleştiriyor. Gazeteciler Derneği kendi üyeleri ile Bürokrasi, İş, Sanat ve Sivil Toplum Kuruluşları dallarında ‘Başarı Ödülleri’ 30 Ocak tarihinde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Rize’de basın yayın alanında faaliyet gösteren kuruluşların temsilcilerinin üyesi olduğu 53 Gazeteciler Derneği tarafından oluşturulan ve içerisinde basın mensupları ile akademisyenler, emektar basın mensupları, fotoğraf ve görüntü alanında uzman kişilerden oluşturulan seçici kurul ‘Başarı Ödülleri’ için değerlendirmelerini tamamladı. Konuyla İlgili açıklama yapan 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak basında birlik ve beraberliğe katkı sağlayacak, medya çalışanlarını motive edecek ‘Başarı Ödülleri’ projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Bayrak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Rize'de Nüfus Müdürlükleri Seçim Öncesi Cumartesi ve Pazar da Açık Olacak Rize'de Nüfus Müdürlükleri Seçim Öncesi Cumartesi ve Pazar da Açık Olacak
“Bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz ‘Başarı Ödülleri’ meslektaşlarımızın Siyasal, Ekonomi, Çevre, Eğitim, Sağlık, Kültür-Sanat, Spor, Köşe yazısı, Araştırma, Röportaj, Spor Köşe yazısı, Sayfa Düzeni, Fotoğraf, Televizyon Haberi, Haber Program, Spor programı, Haber Kameramanlığı ve İnternet Gazeteciliği dallarında yaptığı çalışmaları kapsayacak. Ayrıca üyelerimizin değerlendirmeleri ile yılın en başarılı Bürokrat, İşadamı, Sanatçı ve Sivil Toplum Kuruluşları dallarında da ödüller vereceğiz” dedi.
 
TÖREN GÜNÜ BELİRLENDİ
53 Gazeteciler Derneği Başarı Ödülleri töreni 30 Ocak 2014 tarihinde Rize Öğretmen evinde saat 19:00’da gerçekleştirilecek. Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in yanı sıra Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ile iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim