Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, Sadri Alışık'ın oğlu Kerem alışık ve Zeki Alasya'nın kızı Zeynep Alasya, babalarının görüntülerinin kendilerinden izinsiz olarak kullandığı için ÇAYKUR, Dijital Sanatlar ve Fanatik Film'e dava açmaya hazırlanıyor. Kerem Alışık, "Keşke bize haber verilseydi; görüşümüz alınsaydı. Daha nezaketli davranılsaydı ama yapılmadı" dedi.





4 ay teknik inceleme yapıldı

Yeni Yüzyıl'ın habeirne göre, reklam filmiyle yeni nesillerin Yeşilçam'ı tanımasını sağladıklarını söyleyen Dijital Sanatlar Başkanı Mustafa Uslu "Biz filmi yayına vermeden önce hukukçularla dört ay boyunca istişarede bulunduk. Görüntüler öyle satın alındı. Necdet Arkın yılardır bu filmleri eser işletme belgesiyle bütün kanallara satıyor. Ali Sunal, Kerem Alışık o zaman neredeydi? Bu reklam filmiyle ilfili sosyal medyada bir tane bile olumsuz yorum yok. Varisler para derdine düşeceklerine işin bu yönünü takdir etmeli. Para konuları çözülür" diye konuştu.

Fanatik Film'in sahibi Necdet Arkın ise "Özellikle Kemal Sunal'ın ailesi anlamsızca sürekli bu konuda dava açıyor. Bu eserlerin sahibi yapımcıdır, oyuncuların yasal hakları bulunmuyor. Bu kötü niyetli insanlarla uğraşmaktan bıktık" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim