Çayeli Belediyesi, Çaydef, Bursa Çayelililer Derneği ve Ankara Çayelililer Derneği tarafından 17-19 Temmuz tarihleri arasında "Çayeli’nden Öteye Kültür ve Sanat Festivali” düzenlenecek.

Çayeli Belediyesi, Çaydef, Bursa Çayelililer Derneği ve Ankara Çayelililer Derneği tarafından organize edilen bu yılki festivalde; Çayeli halkını birçok etkinlik bekliyor. Sinan Özen, Resul Dindar, Volkan Arslan, Herem, Erol Şahin konserlerini de içinde barındıran ‘Çayeli’nden Öteye Kültür ve Sanat Festivali’ 3 gün sürecek.

Festivalde 1. gün 17 Temmuz 2015 Cuma günü saat:19.30’da Erol Şahin Konseri, 20.45’de Herem konseri, 22.00’da Volkan Arslan konseri gerçekleştirilecek. 2.gün 18 Temmuz 2015 Cumartesi günü saat: 19.30’da Resul Dindar konseri, saat 22.00’da ise uzun zamandır Çayeli’nin özlediği isim Sinan Özen sahne alacak. 3. gün 19 Temmuz 2015 Pazar günü ise Kuspa’ya hareket edilip, burada: piknik, halat çekme yarışı, deve güreşi, yoğurt yeme yarışı, karpuz yeme yarışı, Çuval yarışı, Amatör ses yarışı, Gece ateşi gibi etkinlikler düzenlenecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen “Ramazan gibi mübarek bir ayı nerdeyse tamamlamanın hem sevincini hem de hüznünü yaşıyoruz. Bilindiği üzere geçen yıl 27–31 Ağustos tarihlerinde planladığımız bu festivali, Ortadoğu’daki olumsuz gelişmeler yüzünden iptal etmiştik. Bu sene yeniden Çaydef, Bursa Çayelililer Derneği ve Ankara Çayelililer Derneği ile bir araya gelerek ‘Çayeli’nden Öteye Festivali’ni tekrar organize ettik. Programımız içinde konser haricinde piknik, halat çekme yarışı, deve güreşi, yoğurt yeme yarışı, karpuz yeme yarışı, çuval yarışı, amatör ses yarışı, gece ateşi gibi birçok etkinliği de barındırıyor. Bu festivale tüm halkımız davetlidir.” dedi.

Rize’de Sır Dolu Kayıp: Bir Aydır Sırra Kadem Bastı Rize’de Sır Dolu Kayıp: Bir Aydır Sırra Kadem Bastı

Editör: TE Bilisim