Rize'de Nüfus Müdürlükleri Seçim Öncesi Cumartesi ve Pazar da Açık Olacak Rize'de Nüfus Müdürlükleri Seçim Öncesi Cumartesi ve Pazar da Açık Olacak
 Bekiroğlu’nun yerine BEYDA geldi…

Yıllarca Rize’de Bekiroğlu Lokantası olarak hizmet veren ve geçtiğimiz aylarda kapanan lokanta yeniden açıldı. Aylar süren tadilat sonrası Beyda ismiyle yeniden açılan lokantanın yeni sahipleri, yeni işletmenin, Bekiroğlu’nun kalitesini aratmayacağını ifade ettiler.

Rize’de yemek sektörüne büyük katkı sağlamış olan Bekiroğlu lokantası, ekonomik sorunlar nedeniyle kapanmıştı.

beyda02.jpg

Bir süre önce Rize’de yılların deneyimli siyasetçisi Zeki Mayi ile İş dünyasının tanınmış isimlerinden İsmail Şişman, Faruk İslamoğlu ve Gökhan Bakır’ın kurduğu ortaklıkla lokanta, BEYDA YEMEK SARAYI ismiyle yeniden hizmete açıldı.

beyda03.jpg

70 kişinin istihdam edildiği ve orta ölçekli bir fabrika gibi çalışan Beyda Yemek Sarayı’nın ortaklarından Zeki Mayi ile İsmail Şişman, lokanta sektöründe oluşturdukları kaliteli bir mekanla Rize’ye değer kazandırmak istediklerini söylediler.

Beyda’nın açılışı; RTSO Başkanı Ş. Aiziz Karamehmetoğlu’nun konuşması sonrasında Müftü Yusuf Doğan’ın duası ile yapıldı. Açılışa, Rize iş dünyasından pek çok tanınmış sima katıldı.

Editör: TE Bilisim