BEKAROĞLU FINDIKLIDA YOL HARİTASINI ÇİZDİ!
 Cumhuriyet Halk Partisi'nin 5-6 Eylül tarihlerinde yapılan 18. Olağanüstü Genel Kurulunda Parti Meclisi üyeliğine seçilen Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu Fındıklı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.


Ziyarette Fındıklı İlçe Başkanı M. Oktay Büyüklü, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri ile birlikte Ali Fikri Saatçi ve Mahmut Bozkurt da bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı M. Oktay Büyüklü "Partimizin yönetim kadrolarıyla birlikte PM üyeliğine seçilen Sayın Mehmet Bekaroğlu ile ilk toplantımızı yaptık. Kendisinin programı yoğun olduğu için kısa süreli bir program yapıldı. Önümüzdeki günlerde Sayın Bekaroğlu ile birlikte çok daha geniş kapsam ve katılımlı toplantılar düzenleyeceğiz. Kendisine partimizde yapacağı çalışmalar için başarılar diliyoruz." dedi.



İlçe sekreteri Kadirhan Kadıoğlu'nun Partinin çalışmaları ile ilgili kısa bilgiler verdiği konuşmanın ardından söz alan CHP PM Üyesi Mehmet Bekaroğlu, partiye geliş süreci ile ilgili açıklamalar yaparak, "2015 yılında yapılacak seçimler çok önemli. Bu seçimler Erdoğan'ın başkanlık sistemine geçişi çoğunluğu sağlayıp sağlayamayacağının bir seçimi olacak. Bunun için çok çalışmalıyız. Gerçek demokrasiyi ayağa kaldırmamız gerekiyor. Bunu yapacak olanda Sol Sosyal Demokrat partidir. CHP hazırlayacağı Sol Sosyal demokrat bir programla ve 9 ay süresince yapacağı çalışmayla Türkiye'yi ciddi bir sıkıntıdan kurtarır. Türkiye'de gerçek anlamda bir demokrasi kurulmazsa Türkiye'yi bir arada tutmak zordur. CHP, Türkiye’yi sıkıntıdan kurtaracak potansiyele sahip partidir. Bu gücü vardır. Halkın anlayacağı bir dili kullanan bir seçim beyannamesini kısa sürede hazırlayıp ve aramızda ki her türlü sıkıntıları bir kenara bırakıp hep birlikte seferber olmalıyız. Ben bu konuda çok heyecanlıyım başarabileceğimize ve Türkiye’yi bu sıkıntıda kurtaracağımıza inanıyorum" diye konuştu. (Toplum Gazetesi)

Editör: TE Bilisim