Ardeşen GSK Teknik Direktörü Yard. Doç. Dr. Hikmet Vurgun ve Sporcular Kübra Şen, Mehtap Gençoğlu, Fatmagül Sakızcan ile Jelena Pirsl Rize Güneysu’daki Türk Telekom Spor Lisesi Müdürü Alper Avluk’un daveti üzerine, Spor Lisesi öğrencileri ile buluşarak tecrübelerini aktardılar ve hedef belirleme noktasında nasihatlerini paylaştılar.

Öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yapan Yard. Doç. Dr. Hikmet Vurgun, hedef belirleme noktasında öğrencilerin fikirlerini alarak yönelecekleri hedefler doğrultusunda fikirlerini paylaştı. Daha sonra sırasıyla söz alan Ardeşen GSK’lı sporcular da geçmişten bu yana yaşadıkları sportif başarıları ve gelecekteki hedefleri, hedeflere ulaşma noktasındaki yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Daha sonra soru-cevap şeklinde geçen toplantı, Ardeşen GSK ekibi ve öğrencilerin katinde serbest sohbetinin ardından son buldu.

Çok sayıda Spor Lisesi öğrencisinin dinleyici olarak katıldığı toplantıya, Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hikmet Uçar, Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Osman Terzioğlu ile okul Beden Eğitimi öğretmenleri, Ardeşen GSK Menejeri Osman Nuri Yazıcı ile kulüp temsilcileri de katıldı.

rize spor lisesi (5)rize spor lisesi (4)rize spor lisesi (2)

Editör: TE Bilisim