Pazarspor Kaptan Hüseyin Yangın Konaklama ve Eğitim Merkezi’nin açılışına AK Parti İstanbul Milletvekili ve Rize adayı Osman Aşkın Bak, İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan, TFF 2’inci Başkan Vekili Arif Koşar, Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Rize adayı Ömer Ökten, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, MHP ilçe Başkanı Erdoğan Pınar, Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, Pazarspor camiası ile vatandaşlar katıldı.



Başkan Yangın burada yaptığı konuşmada, yerel mimariye uygun olarak yeni baştan meydana getirilen binayı Futbol Federasyonu Kaynak Kullandırma Fonundan yapılan destekle tamamladıklarını ifade etti.



Hizmete açılan tesislerin 2 milyon 500 bin liraya mal olduğunu ve 600 bin lira daha borçları bulunduklarını belirten Yangın, “Konaklama ve Eğitim Merkezi’nin içerisinde yer alan Deniz Konak Otelimiz 32 Oda 64 Yatak kapasitelidir. Isıtma Soğutma VRF sistemlidir ve Sıcak su sistemi ısı pompalıdır. İçersinde Toplantı salonu ve Restoran bulunan Konaklama tesisimizin odalarında Mini Bar, Tv ve kasa bulunmaktadır. Bu tesislerimizden kalan borcumuza tekrar federasyonumuzdan destek bekliyoruz” dedi.



Kaymakam Aslan’da, Pazarspor’un kıymetini bilerek sahip çıkmaları gerektiğini ifade ederek, tesislerin Pazar’a hayırlı olmasını diledi.



Federasyon olarak tesislere önem verdiklerini ve teşvik ettiklerini kaydeden TFF 1’inci Başkan Vekili Yardımcı, Pazar ilçesinde böyle bir merkezin yapılmasından memnun olduklarını, kendilerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.



İstanbul Milletvekili Bak ise Pazarspor’a yapılan her desteğin ve yapılan yardımların karşılığının alındığını belirterek, “Pazarspor örnek bir takımdır. Burada yapılan konaklama tesisleri sayesinde deplasman takımlarının konaklama ihtiyaçları da karşılanmış olacak. Ayrıca Orman Bakanlığından kiralanacak olan 17 dönümlük arazide yapılacak yeni tesislerin yapılmasında bizde yardımcı olacağız” diye konuştu.



Konuşmaların ardından katkıda bulunanlara plaket takdimi ve Pazarspor formalarının verilmesiyle tören sona erdi.


HABER: N A C İ   G Ü V E N

Editör: TE Bilisim