Müsabakalar sonucu Pazar Adliyesi turnuvanın şampiyonu olurken 2. liği Ardeşen Vakıfbank, 3.’üncülüğü Pazar Çay Fabrikası, 4.’lüğü ise Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü elde ederken, Turnuva tertip komitesince Pazar Ziraat Fakültesi takımı en centilmen takım seçildi. Halı Saha Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi. Hamidiye Kaos Halı saha da düzenlenen ödül törenine Kaymakamımız Selçuk ASLAN, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İŞLEK, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Fatih SEYİS, İlçe Emniyet Müdürü Güngör KAPTAN, turnuvaya katkı sunan STK temsilcileri ile takımların sporcuları katıldı.

Ödül töreninde en centilmen takım ödülünü Ziraat Fakültesine Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman YÜKSEL, 4.’lük ödülünü Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü takımına Pazar İlçe Emniyet Müdürü Güngör KAPTAN, 3.’lük ödülünü Pazar Çay Fabrikası takımına Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih SEYİS, 2.’lik ödülünü Ardeşen Vakıfbank takımına Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İŞLEK, 1.’lik ödülünü ise Pazar Adliyesi takımına Kaymakamımız Selçuk ASLAN takdim etti. 

Kaymakamımız Selçuk ASLAN turnuvanın gayet heyecanlı ve huzurlu bir şekilde geçtiğini ifade ederek “İlçemizde ciddi bir heyecanla takip edilen kurumlararası futbol turnuvası tertip ettik. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Sportmence, centilmence bir turnuva oldu. Mutlaka bu tür sportif turnuvalarda kazananlar ve kaybedenler olacaktır. Bu olayın güzelliğidir, üzülmeye gerek olmadığını düşünüyorum” dedi. Ödül töreni sonrası turnuvaya katılan sporcular Hamidiye Kaos Halı Saha tarafından hazırlanan kokteyle katıldılar.








Editör: TE Bilisim