Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Özel Karadeniz Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde açılan resim ve el becerileri kursunun sergi ve belge töreni düzenlendi.

Törene Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celil Çakıroğlu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Ataman katıldı.

eng3.20141013142218.jpg

Öğrencilere başarı belgelerini Kaymakamı Selçuk Aslan verdi. Belge töreninde hazırda bulunanlara hitap eden Kaymakam Aslan “Güne peş peşe aldığımız acı haberlerin ağırlığıyla başlıyoruz. Maalesef helikopter ve otobüs kazalarında 4 askerimiz 3 polisimiz şehit oldu. Şehitlerimize rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Millet olmak acıyı ve kıvancı paylaşmakla olmaktadır. Acımız yanında hayat akmaya devam ediyor. Pazar Özel Doğu Karadeniz Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon merkezinde kalmakta olan özel kursiyerlerimize açılan kurs nedeniyle usta öğreticimize, Halk Eğitim Merkezi yöneticilerimize ve kuruma teşekkür ederken benzeri faaliyetlerin artarak devamını dilerim” dedi.

eng2.20141013142244.jpg

Editör: TE Bilisim