Bu yıl çıkardıkları ‘Ena’ adlı albüm ile iyi bir çıkış yakalayan ve Merve Yavuz, Yıldıray Yanlı, Hüseyin Ulusan ve Berat Bayraktar’dan oluşan Grup İmera, kısa zamanda adından söz ettirmeyi başardı.



‘Ena’ albümdeki türkülere çektikleri otantik kliplerle büyük dikkat çeken Grup İmera, özellikle ‘İmera Fera’ türküsü ve klibiyle ilgi uyandırmayı da başarmıştı.

Grup İmera, sevenlerine yeni yıl öncesi yine sürpriz yaptı ve albümde yer almayan iki güzel türkü için otantik klip çekti. Grup, önce sözü Hüseyin Ulusan’a müziği Ekin Uzunlar’a ait olan ‘Kara Toprak’ın klibini, sonrada ‘Emri Olur’un klibini yayınladı.



Yayınlanan klipleri “Bu klipler sadece siz değerli takipçilerimize bir hediye niteliğindedir ve demo çalışmasıdır” diye duyuran grubun klipleri takipçiler tarafından beğenildi.

Öte yandan Grup İmera’nın solisti Merve Yavuz, patikaa.com’a özel açıklamalarda bulundu. Yavuz; “popüler kültürün hakim olduğu bir dönemdeyiz. Grup İmera olarak bu hakim kültürde yozlaşmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Başarılı olduğumuza da inanıyoruz. Gelen tepkilerden bunu anlıyoruz. Güzel bir kitle oluşturduk. Zamanla çok daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyoruz” dedi.

İlk albümleri ‘Ena’dan olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren Merve Yavuz, Türkiye’nin dört bir yanında konser verdiklerini de belirtti.

Editör: TE Bilisim