Berkin Elvan soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Selim Kiraz`ı şehit eden ve operasyonda ölü ele geçirilen DHKP-C üyesi 2 teröristten Şafak Yayla`nın cenazesi memleketi Giresun`un Çanakçı ilçesine getirildi. Bahtiyar Doğruyol ise Ankara`da gömüldü.

Karayoluyla yoğun güvenlik önlemleri altında gelen cenaze aracına bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Cenazenin köyde defnedilmesine karşı çıkan ve tepki için Yayla ailesinin evine yürümek isteyen grubu da jandarma barikat kurarak engelledi. Öfkeli kalabalık daha sonra da cenaze evini taşladı.

Bahtiyar Doğruyol, Ankara`da gömüldü.

Çağlayan Adliyesi`nde Savcı Mehmet Selim Kiraz`ın şehit edildiği terör saldırısında güvenlik güçleri tarafından ölü ele geçirilen Bahtiyar Doğruyol, Ankara`da gömüldü.İstanbul`da yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınan Doğruyol`un cenazesisabah saatlerinde Karşıyaka Mezarlığı morguna getirildi. Burada yapılan işlemlerin ardından Doğruyol`un cenazesi defin alanına götürüldü. Cenazeye katılanlar basın mensuplarının defin alanına yaklaşmasına izin vermedi.

Editör: TE Bilisim