Hacı Siyam Mahallesi Çaldağ Dolmuş Durağı'nda E.B. ile akrabası olduğu öğrenilen Hüseyin Bekdemir (74) ve aynı ismi taşıyan oğlu Hüseyin Bekdemir (38) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.
 
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.B, Hüseyin Bekdemir ve oğlu Hüseyin Bekdemir'i silahla ateş ederek ağır yaraladı.
 
Giresun Prof. Dr. ilhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan baba Hüseyin Bekdemir hayatını kaybetti, oğlu ise yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Olaydan sonra firar eden E.B'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. 
 
Öte yandan, Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de olay yerine gelerek bilgi aldı. 
 
KARABÜK'TE CİNAYET
Safranbolu ilçesinde çıkan kavgada bir kişi av tüfeğiyle öldürüldü.
 
İlçeye bağlı Yazı köyü Çay Mahallesi'nde H.A, (30) ile çalıştığı iş yerine gelen ve daha önce aralarında husumet bulunan Mehmet Çöllü arasında tartışma çıktı.
 
Tartışmanın büyümesi üzerine H.A, yanındaki av tüfeğiyle Çöllü'ye ateş etti.
 
Silah seslerini duyan komşularının bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Çöllü'nün öldüğünü belirledi.
 
"Yaraladıktan sonra cinsel organını kesmiş"
Çöllü'yü ayağından vurarak yaraladıktan sonra cinsel organını kestiği tespit edilen H.A, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
 
Çöllü'nün cesedi, yapılan incelemelerin ardından Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
 
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.A, adliye girişinde gazetecilerin "neden öldürdünüz?" sorusuna, tepki gösterdi.
 
TÜFEKLE BACAKLARINDAN VURULDU
Çorum'un İskilip ilçesinde tüfekle bacaklarından vurulan kişi, hastanede tedavi altına alındı.
 
Karmış köyünde yaşayan Sadık G'yi (70), evinin önünde yaralı şekilde gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulansla İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesine kaldırılan Sadık G, ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
 
Bacaklarından tüfekle vurularak yaralandığı öğrenilen Sadık G'nin, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
 
Sadık G'nin, Jandarma'daki ilk ifadesinde, "iftardan sonra evine dönerken bir kişinin kendisine tüfekle ateş etmesi sonucu bacaklarından yaralandığını, ateş edeni görmediğini söylediği" öğrenildi. 
 
Soruşturma sürdürülüyor.
Editör: TE Bilisim