Ekranların en çok izlenen ve yayınlandığı akşamlarda reyting sıralamasını sabote eden Acun Ilıcalı imzalı Survivor bu sene de büyük bir ilgiyle izlendi.

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve müthiş bir mücadeleye sahne olan Survivor 2017 yarışmasında final günün geldi çattı. Survivor'da 2017 şampiyonu kim olacak, Survivor 2017'yi Adem mi Ogeday mı kazanacak? Bu soruların cevabı canlı yayınla belli olacak ve anında sitemizde de yayınlanacaktır...

Survivor finalistleri Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken arasında büyük final olacak ve ya Adem ya da Ogeday Survivor 2017 birincisi olacak.

Peki Survivor'ı Adem mi kazandı, Ogeday mı... Survivor 2017 final canlı TV8 izlemek için haberimizden yararlanın... Survivor 1.si kim? Adem Kılıççı mı Ogeday Girişken mi?

SONDAKİKA: SURVİVOR'DA BİRİNCİ OGEDAY GİRİŞKEN OLDU

BAKAN ÇAVUŞOĞLU SURVİVOR'DA

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun Survivor'a misafir olarak ziyarette bulunduğu bu akşam ki yayında belli oldu.

Acun Ilıcalı, Survivor’ın büyük finalinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ada ziyaretine dair görüntüleri paylaştı.

Survivor büyük finalde kazananın belli olmasına dakikalar kala Acun Ilıcalı, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun adadaki görüntülerini paylaştı.

Görüntülerde yarışmacılara büyük bir sürpriz olduğunu söyleyen Ilıcalı, adaya Bakan Çavuşoğlu’nun ziyarete geldiğini söyleyince, yarışmacılar arasında büyük heyecan yaşandığı görüldü.

Ardından seyircilere bakanın adadaki görüntülerini izleten Ilıcalı, Çavuşoğlu’nun kum sahada attığı müthiş golleri izleyicilerle paylaştı.

"Survivor 2017 şampiyonu kim oldu?" sorusunun yanıtı belli oluyor. Kıbrıs'tan gerçekleştirilen finalde Adem ve Ogeday şampiyonluk heyecanı yaşıyor. Canlı SMS oylamasına çıkan her iki isim sonuçları beklerken ilk konuşmalarını da yaptı. İşte Survivor'da şampiyonluk heyecanının sürdüğü final haftasında yaşananlar ve Survivor şampiyonluk adaylarının ilk sözleri...

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Survivor'da finale adını yazdıran iki isim Adem ve Ogeday olurken; Serhat Akın Survivor hayallerine finale bir adım kala veda etti.

Ogeday ve Adem yeniden sms oylamasına çıkacak. En fazla oyu alan yarışmacı Survivor'da şampiyonluğu göğüsleyecek.

SURVİVOR'DA FİNAL HEYECANI CANLI YAYINLANACAK

Survivor büyük finali bu akşam... Ogeday ve Adem sms oylamasına çıkacak. Survivor 129. bölüm finali bu akşam canlı olarak 20.00'da başlayacak. Şampiyon kim olacak merak konusu.

"Survivor 2017'de şampiyon kim oldu?" sorusunun cevabı belli oluyor. Kıbrıs'ta düzenlenen finalde Adem ile Ogeday canlı SMS oylamasında karşı karşıya geliyor.

Şampiyonluk heyecanı yaşayan iki ismin canlı yayında ilk konuşmalarını yaptı.

Survivor 2017 finalini kim kazandı? sorusunu merak edenler, bu akşam büyük heyecan içinde Survivor 2017 finalini izlemek için beyaz perde karşısında olacak. Peki Adem ile Ogeday’ın açık SMS oylamasıyla yarışacağı Survivor 2017 büyük finalini kim kazanacak? 4,5 – 5 ay gibi uzun süren dönemim ardından finale kalma başarısı gösteren ünlüler takımından Adem ile gönüllüler takımından Ogeday’ın yarışacağı Survivor 2017 finalini izlemek isteyen Survivor severler, TV 8 ekranlarından canlı olarak Survivor finalini izleyebilecek. Kıbrıs’ta canlı yayında eski yarışmacılarında yer alacağı Survivor 2017 finali büyük heyecanlara sahne olacak. Dominik’te zor şartlar altında yarışarak bugünlere kadar gelme başarısı gösteren Adem ile Ogeday arasında kıyasıya geçecek Survivor 2017 finali belli olur olmaz bu haberde yer alacak. Ayrıca Survivor 2017 finalini TV 8 ekranlarndan canlı olarak izlemek isterseniz aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir. İlk etapta 28 yarışmacıyla start alan Survivor 2017 finaline son 2 ile gelindi. Adem ile Ogeday'ın yarışacağı ve halk oylamasıyla kazananın belli olacağı Survivor 2017 finalini kazananı ilk bu haberden öğreneceksiniz… İşte Survivor 2017 finali ile ilgili detaylar…

TV8 SURVİVOR FİNAL CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ... tv8.com.tr...

Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem nereli, kaç yaşında?

Survivor 2017 ünlüler kadrosunda bu senenin Avatar Atakan'ı Adem Kılıççı olacak. Peki kimdir Adem Kılıççı , aslen nereli, Survivor ünlüler kadrosunun en güçlü isimlerinden biri olan Adem Kılıççı, 18 Nisan 1986 doğumlu. Aslen Ağrılı olan Adem Kılıççı, boksörlük yapıyor. İşte, Survivor Adem kimdir sorusunun yanıtı.

Survivor 2017 ünlüler kadrosunda yer alan Adem Kılıççı kimdir ve aslen nerelidir? Fenerbahçe Boks Şubesi üyesi olan Adem Kılıççı, Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil etti. Adem Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı. Adem Kılıççı'nın olimpik başarıları şu şekilde sıralanıyor; 2012 yılında 1.turda Türkmenistanlı Nursahat Pazziyev'i 14-7 yendi, 2.turda Sırp Aleksandar Drenovak'ı 20-11 yendi, çeyrek finalde Japon Ryota Murata'ya 17-13 yenilerek elendi.

SURVIVOR 2017 ADEM KILIÇÇI KİMDİR

Adem Kılıççı 1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.

Ogeday Girişken kimdir?

Survivor Gönüllüler takımında yer alan Ogeday, Gönüllüler takımından finale yükselen tek isim oldu. Yarışmalardaki hızı ve becerisiyle Serhat Akın ile yarı finali garantileyen Ogeday Girişken kimdir? Ogeday Girişken final yolunda. Survivor'ın başarılı isimlerden birisi olan Ogeday yarı final koltuğuna adını yazdırdı. Ogeday şampiyonluğu elde edebilecek mi merak konusu.

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı. Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat topladı ve beraberinde kürek sporu dalında Fenerbahçe ' de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Erken yaşlarda kürek sporuna gönül veren Ogeday ülkemize sayısız şampiyonluklar getirerek başta ailesini ve ülkesini oldukça onurlandırdı. Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında başlayacak olan Survivor takımına seçildi.

Yarışmanın başlamasının ardından Ogeday grek karakteri ile gerek parkurlardaki performansı ile kısa zamanda bir adım öne geçmeyi başardı. Hatta bir ara liderlik yaptığını bile söyleyebiliriz. Yaşının küçük olmasına rağmen birçok kişiden daha çok olgun davranışlarda bulunan Ogeday iki kez bireysel dokunulmazlık oyununda da birinci olarak dokunulmazlık kolyesini taktı. Oyunlarda mutlaka oynatılan Ogeday genellikle parkurlardaki başarısından sonra en çok kardeşine armağan ediyor.

1992 yılında doğan ve büyüyen Ogeday Girişken üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi' nde tamamladıktan sonra Fenerbahçe spor kulübünün kürek sporunda kürek takımında yer alarak milli olmayı da başarmıştır. Dünya çapında gerçekleşen Litvanya' da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası' nda bizleri en güzel şekilde temsil ederek milli takımı adına oldukça mücadele verdi. ve yarışmayı 8. sırada tamamlayarak ülkemizi gururlandırdı.

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim