THY'den yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası THY'den yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası

Süleyman Soylu bu sabah saatlerinde geldiği Trabzon'un Akçaabat İlçesinde STK temsilcileri ve partililerle bir araya geldi. Burada "Referandum İstişare Toplantısı''nda yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'e çok sert sözler sarf ederek sert bir dille eleştirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Millete hakaret dönemleri bitti artık. O dönemler sona erdi. Millet kendi oyuyla reyiyle iddiasını ortaya koyan bir anlayışı bugün gerçekleştirmektedir." dedi.

"Ertuğrul Özkök sana bir şey söylüyorum. Dilin yine çok uzamış senin. " ifadesini kullanan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

NONOŞLARLA MI BİRLİKTE OLACAKSIN GİT OL 

Ertuğrul Özkök sana bir şey söylüyorum. Sayın Başbakanımıza dil uzatıyorsun. Senin kimin sözcülüğünü yaptığını bu ülkede biliyoruz. Sen bu ülkenin tarihini bilmiyorsun. Menderesi Başbakanı yapmamak için milleti sıra dayağından geçirdiler. Bilmediğin işlere karışma. Git Avrupa'da nonoşlarla mı birlikte olacaksın ne yapayacaksın onlarla beraber ol. Yazıklar olsun. Hangi sıkıntıyı çektin.

Sırçalı köşklerde hayatını geçirdin. Bu millete hakaret ettin. yazını yaz. Sözlerini söyle. Bu ülkenin hangi meselesine merhem oldunuz. Bu milletin sabrını zorlamayın. 15 Temmuz'da hiç beğenmediğiniz, kokusunu dumayayım diye yüzünüzü çevirdiğiniz bu aziz millet sayesinde ayaktasınız.

"O DÖNEMLER SONA ERDİ"

Bakan Soylu, millete hakaret dönemlerinin artık bittiğini belirterek, "O dönemler sona erdi. Millet kendi oyuyla reyiyle iddiasını ortaya koyan bir anlayışı bugün gerçekleştirmektedir. Çok net bir şekilde söylüyorum ve şu çok nettir." diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim